- 17 Ağustos 2009
- 44.145
- 33.246
- 3.448
Goebbels'e rahmet okutur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soran basın mensubu değil taraftarYabanci hakem soruluyor kıvırıyor it herif
Arceligi cok sevmez Ford çalışanları diyebilirUtanmasa maçlara arçelik çalışanları atansın dicek
Neler dedi Eray ozetle ,ben bu herifi pek dinlemiyorum sinirlerimi hoplatiyorYabanci hakem soruluyor kıvırıyor it herif
Derhal yabancı VAR. Fener’e verilen penaltıya ne demişler
Hakemler tff ye darbe yapacakmış. Yapi biterken yeni yapılar inşa ediliyormuş. 1 maç için gitmemiş büyük resim farkliymis haciyi uyarmaya gitmiş seni de tuzaklarina düşürecekler diye. Tff iyi niyetli dedi ama 3-4 gün süre vermişler. Cumhurbaşkanıni adalet bakanini ve spor bakanini da konuyu incelemesi için çağrıya tabi tuttuNeler dedi Eray ozetle ,ben bu herifi pek dinlemiyorum sinirlerimi hoplatiyor
Yabancı var olayına cevap veremiyorsa ,saçmaladığım daha doğrusu secim icin taraftara oynadığı ortadaHakemler tff ye darbe yapacakmış. Yapi biterken yeni yapılar inşa ediliyormuş. 1 maç için gitmemiş büyük resim farkliymis haciyi uyarmaya gitmiş seni de tuzaklarina düşürecekler diye. Tff iyi niyetli dedi ama 3-4 gün süre vermişler. Cumhurbaşkanıni adalet bakanini ve spor bakanini da konuyu incelemesi için çağrıya tabi tuttu