Ali Koç: "Sivasspor-Galatasaray maçın sorumlusu tamamen Özgüç Türkalp. Derhal emekli olmalı"

Gahpeler sezon başından beri çalınan puanlarımız var belli belirsiz bir pozisyondan olay çıkartıyorlar.

1ADB141B-8480-4B1D-B032-B295A83D4174.webp

Normalde bunların hesabı şuydu. Galatasaray'ın fikstürü zor olduğu için ligin ilk yarısı 7-8 puan fark atarız diye düşünüyorlardı. Hatta Başakşehir deplasmanına çıktığımız hafta Fener evinde Giresun'u yenecek Galatasaray deplasmanda Başakşehir'e yenilecek puan farkı 7 olacaktı güya 🙂 Sonuç olarak Galatasaray o zorlu fikstürden alnının akıyla çıkınca bunların göt tutuştu. Götleri yanıyor şu an, evdeki hesap çarşıya uymadı zorlu fikstüre rağmen Galatasaray lider oldu ve Kadıköy'de ki maç için köpek gibi stresliler şu an. Son zamanlarda Fenerbahçe stresli ve kazanmak zorunda olduğu GS maçlarında hep hüsrana uğradı ben yine öyle olacağını düşünüyorum. Galatasaray o maça stressiz ve rahat bir şekilde çıkacak düşüncem o yönde, çünkü o maçtan sonra oynayacağımız 10 maçın 7'si içerde.

lan kuşlar, ağlaklar, zırlaklar; öte de böğürün

ligin başından beri verilmeyen pozisyonlarımız verilse, sizin de olmayan pozisyonlarınızı verilen iptal olsa minimum 9 puan öndeydik zaten.

bunlar zekasız yemin ederim.

Maç 0-0 giderken kornerde Nelsson'a yapılan penaltıyı da anlatırlarsa sevinirim yayıncı kuruluş niye 10 dakika sonra tekrarını vermiş onu da bir sorsunlar.

Fbye buradan teklif yapıyorum. Tüm maçlar uzatmalar dahil hem bizim hem sizin maçta verilen hatalı kararları videolastırıp UEFA'ya bağlı bir ekibe, oradaki tarafsız yabancı hakem kurullarına okutalım. Kimin fazla çıkarsa onun en az 6 puanı kırpılsın.

VARsanız bekleriz. Keşke kulübüm bu teklifi yapsa da fbnin R'sini izlesek. 😏

Erden Timur olsam cikar bende toplanti yaparim. Lehimize de olursa konusacagiz dedigi icin cikar sorarim hakemlere. Bu pozisyon neden iptal edildi diye. Cunku bunu biz yaparsak bak Erden Timur sozunu tuttu derler kimsede uzerimizden algi yurutmez.

Kural diyorken kalecinin arkasındaki adam sayılmaz pozisyon boru gibi ofsayt

Kimse pozisyonu anlamadı diye hatalı demek değil ofsayt, 10 yılda bir denk gelicek bir pozisyon sadece çünkü kaleci son adam değil.

odaklarını sahanın dışına çektiğimize göre yine babayı alacak bu salaklar ahahahahahaha

Geri
Üst Alt