Ali Koç: "Mehmet Büyükekşi futbolun içinden gelen biri değil. Tüm kurulları kendisi hazırlamamıştır. Ben ona bu kişilerle alakalı gerekli uyarıları yaptım. Biz koskoca 80 milyonluk ülkede inanabileceğimiz, hata yaparsa sağlık olsun diyebileceğimiz bir insan bulamıyoruz."
Ali Koç: "Bizler de sorumluyuz. Türkiye'deki futbol ekonomisinin düşmesi vs. hepimizin çorbada tuzu var. Bu TFF son şans. Zamanında Nihat Özdemir için söylemiştim, çok yanılmıştım. Bu kirli ortamın temizlenmesi için Fenerbahçe olarak üstümüze düşeni yapacağımızı dile getirdik"
Ali Koç: "Erden Timur önemli bir konuya değindi. "Aslında burada yaygara koparılıyor, belki de bugün yapılmış yanlış, belki yarın yapılacak yanlışı kapatmak için" bundan çok şey çıkarabilirsiniz. Biz çok heyecanlanmıştık. Erden Bey'i çok tanımıyorum. Medeni bir ilişkimiz var."
Ali Koç: "İyilik kazansın dedi. Sadece futbolda değil, her yerde iyilik kazansın. İyilik kazanacaksa ilk kazanacak Fenerbahçe'dir."
Ali Koç: "Bu kadar büyütülmesi insanın aklına başka şeyler getiriyor dedi. Herhalde bu konuydu. Bu aslında derbi öncesi gidişatı sağlama almak için..."
Ali Koç: "Erden Bey sadece dünkü gol üzerinden, "bu bize yapılsaydı nasıl davranırdık, Sivas'a helal olsun, olgun davrandılar" deseydi samimi yaklaşım olarak değerlendirirdim. Ama samimiyetiniz sorgulanır. Niye yıllarca konuşulan, en vahim hatalar hep Galatasaray lehine?"
Ali Koç: "Biri de bunu sorar. Ya da bir takımda VAR konuşmaları varken, başka takımda neden yok?"
Ali Koç: "Erden Bey bu olağanüstü bir olay, herkes şaşırdı. Yayınlarda bu analizler yapıldı. Bu Galatasaray ile alakalı bir şey değil, olayla alakalı. Hangi takıma olsa, bu reaksiyon olurdu."
Ali Koç: "Siz bu sektörde yenisiniz. Son 4 seneyi eğer araştırırsanız, kimsenin ses çıkarmadığı zamanlarda birçok konuda hak arayışı içinde bulunduğumuzu görürsünüz"
Ali Koç: "Erden Timur'un basın toplantısına bakın. Hep çanak sorular. Kadrolu muhabirler. Bizim öyle kadrolu muhabirlerimiz yok."