Ali Koç: "Sivasspor-Galatasaray maçın sorumlusu tamamen Özgüç Türkalp. Derhal emekli olmalı"

Şimdi benim merak ettiğim büyük bir soru var:

Herhangi bir vatandaşın başka vatandaş hakkında bir rapora ulaşması nasıl oluyor? Ali Koç nasıl olurda hakemin çürük raporu aldığını biliyor? Diyeceksiniz ki para, güç kuvvet vs vs. Yanlış burada başlıyor.

Bunu dile getirmesi ayrı bir karakter sorgusudur.

Gelelim açıklamalarına: Ersen Timur öyle bir zamanda açıklama yaptı ki ne diyeceğini şaşırdı. Adalet ise herkes için adalet istiyoruz dedi. Açıklansın dedi.

Erden Timur açıklama yapmasaydı Ali Koç aynen şunları soyleyecekti:

Hani siz herkesin için adalet istiyordunuz? Lehinize alehinize farketmek sizin elestirecektiniz gibi söylemlerde bulunacaktır. Erden bey açıklamaları ile bunun önüne geçti. Doğal olarakta koç ne diyeceğini bilemedi.

Diğer merak ettiğim bir konu ise: sen her maçtan sonra senin gözünde verilen yanlış kararlar için alehinde oluşan kulübün başkanını arayıp soruyor musun bu neden iptal veya golu neden vermediler diye yoksa sadece Galatasaray lehine verilen kararlarda mi başkanlari arıyorsun? Sen fenerbahce'ye temsil ediyorsun. Birde utanmadan mecnun başkanı arayıp sordum diyor.

Erden Timur'u samimi bulmamış. Neymiş sadece dünkü pozisyondan bahsedecekmis. Aynı maçta bize verilmeyen penaltı var Ali Koç. Konuşmasın mı bunu?

Açıklamaların gerisi boş. Neymis muhabirler ayarlanmış vs vs. Yok adalet aramanız yeni mi aklınıza geldi vs vs.

Iyi niyetini göstermek istiyorsan herkes için adalet istiyorsan kendinden başla başkan. Yönetim olarak bir dik duruş sergile ve Galatasaray yonetimini maça davet et ve size yakışır şekilde ağırla. Ki biz geçen baskrt maçında senindavet edio ağırladık.

Ne zaman böyle şeyler yaparsan iyi niyetine inanırız aksi takdirde anca taraftara yaranma çabası olarak görürüm bunları.

Seni böyle bir başkanı olan takımı tutmanı sağlamadığı için bugün ne kadar şükür etsek az ey GSC ailesi

Ağla ağla güzel oluyor.

Emzik versek ağzına yakışır.

Bir taraftanda diyorum: Ali-Oglan kendisinden isteneni yapiyor. fb camiasi böyle pislik kisilik istiyor. Ilk yili böyle defildi bu herifin. 2-2 biten maca gitmistim. Yuhalanmamisti bile.

Zırlak Ali. Çok çabuk unutmuş önce hakemler de insandır hata yapabilir deyip sonrasında megofonla, yayıncı kuruluşa şov yaptığını. 16 haftadır ligde bundan ala tonla kaderi etkileyen hatalar oldu, bazı kulüplere ilk yarı farkı açsın diye fikstür avantajı bile sağlandı ama ellerinde patlayınca tabii ağlama şenlikleri kaçınılmaz oldu.

Bilinçli bir şekilde Galatasaray'a algı yapılıyor. TFF'nin de amacı buydu bence. Okları kendinden bize çevirdi. Şu saat olmuş, kardeşim kural bu ya da şu sebeple iptal ettik, Nelsson'un pozisyonunu da es geçtik, diyebilirlerdi ama hedef şaşmışken niye desin. 😏

Erden Timur un açıklaması dengelerini bozmuş. Afkurup duracaklardı Timur yıldırım gibi, hızle ve doğru davrandı. Şimdi gevelemek zorunda kaldılar. Malum şahısa denecek tek söz hoşşşşşt

21121119SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe ve Fenerbahçelilerde öyle büyük bir Galatasaray kompleksi vardır ki, kendileriyle alakalı olmayan bir maç hakkında bile basın toplantısı yapabilirler

Üstelik bu hakem, Anelka’ya gol veren, bu seneki Sivas maçında dışardaki pozisyona içerde diyen hakem Özgüç Türkalpken

Bu ligde bu hakem hataları olmasa zirveden en az 10-12 puan gerisinde olacak bir takımın pişkinliği bu olur.
Şikeden tescillenmişlerin bunları yapması zaten normal karşılanmalı

Konya fener macinda anelkan8n elini gormeyen hakem degil mi bu

Hakem hataları/tetikçilikleri mevzusu açıldığında, aklıma hep o sezon şampiyonluk için çekişen FB-TS maçında 5-6 metre geriden (Arada 4-5 FB li futbolcu da var) fırlayan Gökdeniz' in, attığı golün ofsayt diye iptal edilmesi karşısındaki şaşkın ve isyankar hareketleri gelir ilk olarak; daha önce paylaşmıştım, arayıp bulmaya üşendim şimdi, hatırlayanlar olacaktır. FB-GS maçlarında da sayısız örneği var elbette...

VAR en çok FB yi vurdu şüphesiz; Kadıköy' deki önemli maçlarda saha içi ve dışı muhtelif 'zorbalık' larla maç kazanmaları -bir nebze- frenlenmiş oldu; bunu bile hazmedemiyorlar...VAR varken de mesela 1-1 lik maçta beraberlik golünün hemen öncesinde Feghouli' nin güreş tabiriyle muhteşem bir tırpan-künde kombinasyonuyla indirilmesi üzerine pozisyonu izlemeye davet eden VAR Bülent Yıldırım' ın hakemliği bitirildi; VAR uyarısına rağmen ''Ben gördüm, pozisyon temiz!'' diye oyunu devam ettirerek acayip bir skandala imza atan Ali Palabıyık hala düdük çalabiliyor. Koç Ali' nin bugün Ozan' ın ofsayt golünden bahsettiği maçın daha başında Serdar Aziz itinin FB ceza sahası içinde Donk' u çenesine yumruk atmak suretiyle yere sermesi konuşulmadı bile. Saymaya derman tetmez!..

Evet öyleymiş, kaleci harici iki adam diyorlar ve bunu bilen bir medya şaklabanı yok. GSmiz resmi hesaptan kuralı bulup atıp susturmalı. Az da futbol dersi verelim!
Alanya macinda gomis pozisyonla ilgili degilken ofsayt verilmisti golumuz iptal edildi kim nededi o pozisyona

Hakem hataları/tetikçilikleri mevzusu açıldığında, aklıma hep o sezon şampiyonluk için çekişen FB-TS maçında 5-6 metre geriden (Arada 4-5 FB li futbolcu da var) fırlayan Gökdeniz' in, attığı golün ofsayt diye iptal edilmesi karşısındaki şaşkın ve isyankar hareketleri gelir ilk olarak; daha önce paylaşmıştım, arayıp bulmaya üşendim şimdi, hatırlayanlar olacaktır. FB-GS maçlarında da sayısız örneği var elbette...

VAR en çok FB yi vurdu şüphesiz; Kadıköy' deki önemli maçlarda saha içi ve dışı muhtelif 'zorbalık' larla maç kazanmaları -bir nebze- frenlenmiş oldu; bunu bile hazmedemiyorlar...VAR varken de mesela 1-1 lik maçta beraberlik golünün hemen öncesinde Feghouli' nin güreş tabiriyle muhteşem bir tırpan-künde kombinasyonuyla indirilmesi üzerine pozisyonu izlemeye davet eden VAR Bülent Yıldırım' ın hakemliği bitirildi; VAR uyarısına rağmen ''Ben gördüm, pozisyon temiz!'' diye oyunu devam ettirerek acayip bir skandala imza atan Ali Palabıyık hala düdük çalabiliyor. Koç Ali' nin bugün Ozan' ın ofsayt golünden bahsettiği maçın daha başında Serdar Aziz itinin FB ceza sahası içinde Donk' u çenesine yumruk atmak suretiyle yere sermesi konuşulmadı bile. Saymaya derman tetmez!..
Sivas'i 4-3 yenip "kupayi kaldirdiklari" macta Erman Kilic'in skor 1-1'ken ofsaytla kesilen pozisyonunu ne cabuk unuttular acaba? Yardimci hakem hizada net olarak görüyor olmasina ragmen. Bunlarda 1 gram yüz yok.

mac-bitti-tartismasi-bitmiyor-2745166_3863_amp.webp

Geri
Üst Alt