Burak Demirörgü
Sarı Üye
- 4 Mart 2023
- 736
- 476
- 408
bu bit yavrusu da çok gergin, tayyip gibi papatya çayına ihtiyacı var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabah bizim 23 nisan paylaşımına laf atan fbliler zort. loser camia
Şampiyon olacağız ama o gitmeyecek. Saltanat sürmeyi seviyor. Muhalifi de yok, sorgulayan da yok. Neden gitsin?aslında sampiyon olabilsek muhtemelen rezil olarak defolup gidecek ama işte hala diken üstündeyiz
Kulübü satin almış taraftarları da koyun gibi güdüyor kulübün sahibi bu adam şu anda.aslında sampiyon olabilsek muhtemelen rezil olarak defolup gidecek ama işte hala diken üstündeyiz
evet dogru lakin şampiyonlugu elimizden alamazsa azizin dedigi gibi taraftar gönderecek bence ayrıyeten aileside baskı yapacaktır ciddi anlamda itibar kaybetti son 1 yumrukluk canı kaldı ama bakalım planları bizi devırebılecekmiKulübü satin almış taraftarları da koyun gibi güdüyor kulübün sahibi bu adam şu anda.
Ailesini bilmem ama taraftarı umursayan bir adam değil, aksine taraftarla inatlaşmayı çok seviyor gördüğüm kadarıyla. Bence gelecek sezonu da tamamlar öyle giderevet dogru lakin şampiyonlugu elimizden alamazsa azizin dedigi gibi taraftar gönderecek bence ayrıyeten aileside baskı yapacaktır ciddi anlamda itibar kaybetti son 1 yumrukluk canı kaldı ama bakalım planları bizi devırebılecekmi
Hem de gizli gizli buluşmuşlar demek, açıklama falanda yok.Haluk Yürekli:
“Ali Koç bu akşam üstü neden Riva’ya gitti? Mesajları doğru algılanmıyor diye demek ki koşa koşa Riva’ya gitmiş. Fenerbahçe şampiyonluğuyla ilgili bel bağladığı son maç Beşiktaş-Galatasaray derbisi. Ali Koç ve Büyükekşi, Riva’da ne görüştü?”
“Ali Koç son şansını denemek için Riva’ya gitti. MHK’yı kim dizayn etti? Ali Koç. Lale Orta’yı ben getirmedim, Büyükekşi de getirmedi.”
“Galatasaray yönetimine sesleniyorum. Bir oyun var ve bu oyunun son perdesindeyiz. Derbi öncesi Ali Koç neden bugün Riva’da Büyükekşi ile buluştuğunu kamuoyuna açıklamak zorundadır.”
Daha fazladır.Bu sene saha dışına minimum 20m euro harcamıştır.