Ali Koç: "Bizim örgütle verdiğimiz savaş, gurur kaynağımızdır. Sizinki ise şampiyonluk vesilesidir. Şampiyonluk posterlerini revize etmeyi Allah kimseye nasip etmesin. "

Ali Koç: "Ne olur bir başkan bulun, bulduğunuz an genel kurula gidelim. Bulduğunuz an hazırız gitmeye. Kapı kapı dolaşıp başkan aradığınızı biliyorum."

Kadıköy deki Galatasaray mağlubiyetini niye söylemiyorsun şeref yoksunu

Ulan ben de bir halt öğrendi sanıyorum. Koalisyon dönemi TR'deki tüm inşaat projeleri durdu zaten, halk büyük zarar gördü. NEF o buhrandan arsa işlerine vs. girerek çıktı zaten.

O adam dün GiSP Başkanı seçildi.
1682768251900.webp

Ali Koç: "Biz bu sene 107. sırada UEFA'ya başladık. Şu an 58. sıraya geldik. Biz ilk 25 içerisinde olmalıyız. 58 kabul edilebilir değil. Ama ivmeyi göstermek için söylüyorum. Son 10 yılın en yüksek puan averajı bu sene; 2.20..."

Ali Koç:

"Bir arkadaşımla konuşuyordum. 'Ben artık ilahi adalete de inanmıyorum' dedim."

"Sürekli mağdur olan biziz ama kader yüzümüzü güldürmüyor."

woow herifler cidden magdur olduklarini dusunuyor vay be super FB kafasi bu demek :asd:

Şampiyonluğu kaybettiğini anlayan yalı köpeğinin gündem değiştirme çabaları diye yorumladım

Yağtığı açıklamalar tamamem kin, nefret ve düşmanlık dolu. Amaç ne? Farklı renklere gönül veren insanları birbirine düşürmek mi? 60 yaşına geldin ulan insan biraz yaşından başından utanır.

Ali Koç: "Biz kötü oynadık diye hakkımızı korumamalı mıyız? İstanbulspor maçında kötü oynadık ama hakemler puanımızı çaldılar."

Ali Koç:

"Bunların yaptığı halkı kandırmak. Saf çocukları kandırmak. Bu şekilde rekabeti saha dışına çıkarmaya çalışıyorlar ama biz saha içinde kalmayı tercih ediyoruz."

"Terör örgütünün en gaddar olduğu dönemde futbolda en büyük faydayı kim sağladı? Galatasaray!"

Geri
Üst Alt