Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koç: "Sivas'ı yenip derbi öncesi farkı 3'e indirebiliriz. Tam tersi de olabilir, Allah korusun Sivas'ta beklenmedik bir sonuç alıp şampiyonluk konusunda büyük bir darbe yiyebiliriz. O zaman ne yaparız bilemiyorum.."
Yav Allahın cezası adam her fırsatta Galatasaray'dan birini hedef gösteriyorsun. Dün Fatih Terim'le uğraşıyordun, bu gün Erden Timur. İkisi de sana çaktı. İkisi de kişisel olarak senden çok başarılı insanlar. Bir sor kendine ben bu adamların dengi miyim? Beni niye kale alsınlar? Sana cevap verdikleri için bile şanslı olmalısın. Hayattaki tek başarın Koçların evladı olmak. Başka hiçbir şeyin yok. Acıyorum sana.Ali Koç:
"Bunların yaptığı halkı kandırmak. Saf çocukları kandırmak. Bu şekilde rekabeti saha dışına çıkarmaya çalışıyorlar ama biz saha içinde kalmayı tercih ediyoruz."
"Terör örgütünün en gaddar olduğu dönemde futbolda en büyük faydayı kim sağladı? Galatasaray!"
örgütle savaş verirkenAli Koç: "Bizim örgütle verdiğimiz savaş, gurur kaynağımızdır. Sizinki ise şampiyonluk vesilesidir. Şampiyonluk posterlerini revize etmeyi Allah kimseye nasip etmesin. "