Ali Koç: "Sivas'ı yenip derbi öncesi farkı 3'e indirebiliriz. Tam tersi de olabilir, Allah korusun Sivas'ta beklenmedik bir sonuç alıp şampiyonluk konusunda büyük bir darbe yiyebiliriz. O zaman ne yaparız bilemiyorum.."

Salak herif kendi kendine baskı yaratıyor farkında değil

Ali Koç:

"Bunların yaptığı halkı kandırmak. Saf çocukları kandırmak. Bu şekilde rekabeti saha dışına çıkarmaya çalışıyorlar ama biz saha içinde kalmayı tercih ediyoruz."

"Terör örgütünün en gaddar olduğu dönemde futbolda en büyük faydayı kim sağladı? Galatasaray!"
Yav Allahın cezası adam her fırsatta Galatasaray'dan birini hedef gösteriyorsun. Dün Fatih Terim'le uğraşıyordun, bu gün Erden Timur. İkisi de sana çaktı. İkisi de kişisel olarak senden çok başarılı insanlar. Bir sor kendine ben bu adamların dengi miyim? Beni niye kale alsınlar? Sana cevap verdikleri için bile şanslı olmalısın. Hayattaki tek başarın Koçların evladı olmak. Başka hiçbir şeyin yok. Acıyorum sana.

Ali Koç: "Bizim örgütle verdiğimiz savaş, gurur kaynağımızdır. Sizinki ise şampiyonluk vesilesidir. Şampiyonluk posterlerini revize etmeyi Allah kimseye nasip etmesin. "
örgütle savaş verirken

Balık hafızalıya millet at yalanı s....yim inananı. Yalanda algıda master yapmışsınız resmen.

Ruh hastası bir fanatik. Bu profilde biri GS başkanı olsa 6 ayda kıçına tenekeyi bağlamıştık. Trilyonların da olsa kafan varoşsa camian varoşsa sen de varoşsun. Ağzında gümüş kaşıkla doğmak dışında hiçbir şey başaramamış bir zatın hezeyanları. Doğru rekabet iki tarafı da geliştirir , fb taraftarında azıcık akıl namına bir şeyler varsa bu kafadaki tipleri kulübe sokmazlar. Düşmanlaştırmak yerine doğru bir rekabetle çok daha keyifli bir futbol iklimi olurdu ülkede. Gram ihtimal vermiyorum tabi , bunlarla kutuplaşmayı kendime görev sayıyorum.

Koyduğumun terörist zihniyetlerine bak son demleriniz son çırpınışlarınız bunlar NKFVAS

Söylediği şeyler yenilir yutulur şeyler değil ağır şeylerle itham ediyor bunun sebebide bizim ezik yöneticilerin cevap veremeyeceğini biliyor
Ki belge konusunda da haklı belge varsa var mar denmez çıkar aciklarsin elaleme maskara olduk bu yuzden

Açıklamalarda 99595646 yıldızları olduğunu söylememiş mi?

Fetö premium platin sponsoruna bak sen

mabadından yıldız uyduran ve parasıyla bunu kullanabileceğini sanan bir adet deliden tabi ki aklı evvel açıklamalar beklenirdi

bu defa o kadar yanmış ki tüm tuşlara basmaya çalışmış

Fazla ciddiye almayın normal şartlarda yaptığı yalan dolan açıklamalar büyük gündem olması lazım. Ama kimse itibar bile etmiyor. Sosyal medya da Ali Koç'un yalaka hesapları dışında. Bu bitik olduklarıni gösterir. Akşam Sivas maçında olası puan kaybında fener taraftarları yine istifa diye bağıracak. Böyle birini fazla ciddiye almayın.

Fenerin mal takımı ve hocalarinin malliklari ile puanlar kaybetmeselerdi bugün biz yönetimi eleştirirken onlar yönetimi alkışlıyor olabilirdi yani bakınca bizim yönetimin takımı camiayı mücadeleyi korumak adına birşey yapmadigida ortaya çıkıyor ,bu da işin acı tarafi

Geri
Üst Alt