Ali Koç: "Akşam Galatasaray'ın maçını izleyecem"

1682260373446.png

Hakemlerin emirlerini yerine getirip getirmediğini izleyecektir.

aslında sampiyon olabilsek muhtemelen rezil olarak defolup gidecek ama işte hala diken üstündeyiz

Kulübü satin almış taraftarları da koyun gibi güdüyor kulübün sahibi bu adam şu anda.
evet dogru lakin şampiyonlugu elimizden alamazsa azizin dedigi gibi taraftar gönderecek bence ayrıyeten aileside baskı yapacaktır ciddi anlamda itibar kaybetti son 1 yumrukluk canı kaldı ama bakalım planları bizi devırebılecekmi

evet dogru lakin şampiyonlugu elimizden alamazsa azizin dedigi gibi taraftar gönderecek bence ayrıyeten aileside baskı yapacaktır ciddi anlamda itibar kaybetti son 1 yumrukluk canı kaldı ama bakalım planları bizi devırebılecekmi
Ailesini bilmem ama taraftarı umursayan bir adam değil, aksine taraftarla inatlaşmayı çok seviyor gördüğüm kadarıyla. Bence gelecek sezonu da tamamlar öyle gider

Bayağı köşeye sıkıştı. Bakalım bu sefer de şapkadan tavşan çıkarabilecek mi?

Koç ailesi sınırsız kaynak ve imkanlarla böyle bir insan yetiştirmeyi daha doğrusu yetiştirememeyi nasıl başarmış merak ediyorum. Bu adam tam bir başarısızlık öyküsü elle tutulur bir tarafı yok.

Erden Timur'a hain saldırı tertip et

Adam o esnada deprem bölgesinde hayır işi yapıyor olsun

Bu ortaya çıkınca bir hışımla deprem bölgesine git

Onun gibi insan içine bile gireme, koruma ordusuyla soylu gibi takıl insanlara tepeden bak

Bir de bu süreçte sinirlerine hakim olamayıp depremzedeler bağır

Yemin ederim bu adam gerçek olamaz

Hayatı TV dizisi olmalı

Haluk Yürekli:

“Ali Koç bu akşam üstü neden Riva’ya gitti? Mesajları doğru algılanmıyor diye demek ki koşa koşa Riva’ya gitmiş. Fenerbahçe şampiyonluğuyla ilgili bel bağladığı son maç Beşiktaş-Galatasaray derbisi. Ali Koç ve Büyükekşi, Riva’da ne görüştü?”

“Ali Koç son şansını denemek için Riva’ya gitti. MHK’yı kim dizayn etti? Ali Koç. Lale Orta’yı ben getirmedim, Büyükekşi de getirmedi.”

“Galatasaray yönetimine sesleniyorum. Bir oyun var ve bu oyunun son perdesindeyiz. Derbi öncesi Ali Koç neden bugün Riva’da Büyükekşi ile buluştuğunu kamuoyuna açıklamak zorundadır.”

Haluk Yürekli:

“Ali Koç bu akşam üstü neden Riva’ya gitti? Mesajları doğru algılanmıyor diye demek ki koşa koşa Riva’ya gitmiş. Fenerbahçe şampiyonluğuyla ilgili bel bağladığı son maç Beşiktaş-Galatasaray derbisi. Ali Koç ve Büyükekşi, Riva’da ne görüştü?”

“Ali Koç son şansını denemek için Riva’ya gitti. MHK’yı kim dizayn etti? Ali Koç. Lale Orta’yı ben getirmedim, Büyükekşi de getirmedi.”

“Galatasaray yönetimine sesleniyorum. Bir oyun var ve bu oyunun son perdesindeyiz. Derbi öncesi Ali Koç neden bugün Riva’da Büyükekşi ile buluştuğunu kamuoyuna açıklamak zorundadır.”
Hem de gizli gizli buluşmuşlar demek, açıklama falanda yok.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Koç tehlikenin farkına vardı, aklına gelen her düğmeye basıyor.

Kapasite arttirimi için Uefadan izin alınmış.

Tff ve emniyetten izin alacaklarmış.

Geri
Üst Alt