Bir kac duzeltme yapayim . O olaya hakimim , baya ilgimi cekmisti camiaya sesleniste oldu bu olay
Fb nin bir mac ile ilgili , apacik sike olarak algilanabilecek bir salak sacma seyler yazmis bu gazeteci , ama harbi ergen seviyesinde
Fb bursa maci ile ilgili ve kayseri maci ile ilgili . Yok harun son golu fb den yemis , ne tesaduf giden gui ile josef son golu bursaya atmis , o bursanin kalecisi fb ye gelmis , geldigi gibi ilk macinda kayseriden 3 yemis
Hepsini harmanladigi aptalligin daniskasi bir tweet atip sonra ali koc buna takilinca , uzatinca , bu da espri saka vs diye kivirdi , reklama gidene kadar bence hakli olarak ali koc "senin boyle bir sey yazmaya hakkin yok , ne demek istedigini soruyorum onu da aciklayamiyorsun , kiviriyorsun" dedi
Reklam sonrasi da "biz konustuk , yanlis anlamisiz , ben gazeteci kardesimle aramda hallettim , kusurumuza bakmasin" diye aslinda bence cirkin bir tweet e karsi sergiledigi bastaki dogru tavrini yumusatip kendini 5 paralik etti . Dogru baslamisti sacma bitirdi , feci amator
Son bir soz , ego , kibir ya da benzer seyler diyebilirsin de asagilik kompleksi baska bir sey , kendini acindiran , kucuk gorenin gosterdigi tavra denir , ali kocun ki asagilik kompleksi olamaz bu yuzden , kast ettigini anladim ama tabir "asagilik kompleksi" olmamali , orayi duzelteyim dedim
Sevgiler