Kadro kalitesi olarak bakarsak zaten kötü olan kalite daha da kötü duruma geldi, eldeki en iyi iki adamlarını da yolladılar.

Seneye kiralıklar da gidince ciddi şekilde boş kalacak takımları ve finanse edecek satış yapmaları da zor eldekilere bakarsak.

Freyin, jailsonun, regesin araplara seneye toplam 20 milyona satildigini gorucez.

Bizim disimizda herkes bu isi iyi yapiyor.

Biz podolskoyi 2.6 milyona satmis kulubuz!

aciklamalari bekliyoruz baskanimmm
ortaligi karistirrrr

seneye de toparlayamazlarsa yeni mottomuza doğru yol alacağız inşallah

Aziz Yıldırım başkan Galatasaray şampiyondan, Ali Koç başkan Galatasaray şampiyona doğru

Feneri Aziz den daha beter edecek. Yakında Aziz başkan dön çığlıkları yükselir:asd:

cem uzanın önünden yersin ancak alicim

Büyümüş ama olgunlaşamamış çocuk daha bu. Muhtemelen hayatın hiçbir anında zorluk görmemiş, göreceği anlarda aile bireyleri sıkıntıları çözüp Ali Bey'e kıyamamışlar sanırım. Ne tecrübe, ne olgunluk, ne liderlik vasfı var ama hepsi varmış gibi.

Bugün Bodrum Cup mıdır nedir, kupa uzatılınca "alırsam fotomu çeker dalga geçersiniz" gibi bir şeyler demiş. Ya hu tam sosyal medya ergen davranışları bunlar. Tamam sosyal medya çok önemli bir dünya, iyi yönetilmeli ama sosyal medyanın kendisini yönetmesine izin veriyor. Acınası bir durum.

Eğer Cocu giderse yerine Ersun gelir. Çünkü FB ergenleri bunu istiyor. Gerçekten büyük şans bizim için. Bu seneki şampiyonluk makasın açılması için çok ama çok önemli. Bj kulübü yaşlı ve isteksiz, belediye takımı da ha keza öyle, TS, FB perişan daha ne olsun! Bu tarihi fırsat forvetsizlikten, basit yönetim hatalarından kaçarsa sebep olanları asla affetmem.

Vizyoncu başkan <3

Neyse ki bizim dedelerin böyle vizyon aşkı yok

Babası ali bey i en baştan değilde zirveden başlatmış belli ki en baştan işçilerin arasından cefa çekerek başlatmamış zaten işçi de kalmamış pek üretimi durdurmuşlar işçi kovmuşlar bayağı ahları büyük

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni yanlis anlamayin , polemik olsun diye yazmiyorum . Ali koc diye bir baslik var , bu forumda magazinden kadina , uzaydan saglikli yasama her sey konusuluyor

Zaman zaman faydali oluyor , zaman zaman espriden oteye gitmiyor

Anlayamadigim sey , ali koc sirf fb ile ilgili baskanligi ile ilgili ozdeslestirilip konusuluyor

Buraya bir kamyon videosu koydum , hannover deki bu fuara birak stand acmayi, ziyaretci veya gazeteci olarak gitmek bile ozel bir seyken , bu kamyon yilin en iyi kamyonu odulu aldi

Sunla alakali bir tek yorum yapilmazken yok simarikmis , yok cocu yu neden getirmis , comolli .... konusulanlar bunlar sadece

Orada rasyonel bir mevzu acmaya calistim , basinda da koc grubu ve bu adam var

Neden bu kamyon ile ilgili bir kac yorum dahi yapilmadi , bu denli mi onemsiz ?

Daha iyi anlasilmasi icin baska bir video koyuyorum

Beni yanlis anlamayin , polemik olsun diye yazmiyorum . Ali koc diye bir baslik var , bu forumda magazinden kadina , uzaydan saglikli yasama her sey konusuluyor

Zaman zaman faydali oluyor , zaman zaman espriden oteye gitmiyor

Anlayamadigim sey , ali koc sirf fb ile ilgili baskanligi ile ilgili ozdeslestirilip konusuluyor

Buraya bir kamyon videosu koydum , hannover deki bu fuara birak stand acmayi, ziyaretci veya gazeteci olarak gitmek bile ozel bir seyken , bu kamyon yilin en iyi kamyonu odulu aldi

Sunla alakali bir tek yorum yapilmazken yok simarikmis , yok cocu yu neden getirmis , comolli .... konusulanlar bunlar sadece

Orada rasyonel bir mevzu acmaya calistim , basinda da koc grubu ve bu adam var

Neden bu kamyon ile ilgili bir kac yorum dahi yapilmadi , bu denli mi onemsiz ?

Daha iyi anlasilmasi icin baska bir video koyuyorum

+1905

Baksanıza kimse üzerine alınmamış.

IAA Fuarına gazeteci veya ziyaretçi olarak gitmek neden özel veya lanse etmeye çalıştığın gibi zor bir şey olsun yahu? Gitmesi çok basit bir fuar.

Ayrıca IAA Hannover fuarında sadece büyük araçlar gösteriliyor yani genele hitap eden bir fuar değil. Daha çok böylesi araçlara ticari amaç ile ihtiyacı olan şirketlere hitap ediyor.

Ayrıca koyduğun Video bir Ford kamyonu ile ilgili. Üretimi Türkiye'de olsa bile arkasında olan teknoloji'nin ne kadarı gerçekten Türkiye ile alakalı?

Son düzenleme:
Yahu sanki kocaman bir ergen gibi geliyor bana, yani fenerbahcenin baskani degil ama 50 yasinda sapina kadar kadikoyde fenerli amcalar givi davranislari var.

Kos koca man baskan gidip taraftarlarindan ozur dilemez, Aziz buna hic yapmadi ve hep dimdik ayakta durdu. Bu ayni kiz gibi, yok ozur dilerim yok siz haklisiniz, kardesim sen baskan misin yoksa ergen mi? ayrica Azizin 20 senelik baskanlikta fener hic bi zaman boyle kotu olmadi.

Ali'nin yapacak sey cok belliydi, 0 para harcamadan feda diyip Aykut kocamanla devam etmesiydi. Ha, 2-3 oyuncu kiralardan Culyano, Josef, ve aralik ve sezon sonu full satis ve kadroya 0'dan kurup gelecek sezona hazirlanirdin, cok buyuk firsati goremedi.

Mesela,

Berke

Sener Skrtel - Yigithan - Hasan Ali

Topal - Eljif

Baris - Ferdi - Valbuena

Fernandao

Gücü çok seviyoruz. Bundan eminim. Karakter olarak baskın, kontrollü, faşistçe uygulamalardan memnun oluyoruz. Bizim genlerimizde var bu. 600 yıllık Osmanlı geleneği ve geçmişi yaşayan bir toplum 95 senede evrilemezdi zaten. Bugün ülkece geldiğimiz nokta buradan kaynaklanmaktadır.

Ali Koç'un da "hayal kırıklığı" yaşatmasının sebebi de budur! Bünye alışık değil ki bu tevazuya. Gücü, baskıyı, kontrol edilmeyi çok seviyoruz. Bu yüzden tabii ki özür dilemesi hoş karşılanmaz. Ali Koç bu ülkeye birkaç beden büyük. Arada onun da ayarının kaçtığı videoları var. Ama bu olumlular yanında o videolar çok masumca geliyor.

Ayrıca şu spoilerdeki videoyu hatırlayalım.

Normal şartlarda bunu diyen başkan bir gün ayakta kalmaz. Ama adam 5 sene daha gitti bu videodan sonra.

Gücü çok seviyoruz. Bundan eminim. Karakter olarak baskın, kontrollü, faşistçe uygulamalardan memnun oluyoruz. Bizim genlerimizde var bu. 600 yıllık Osmanlı geleneği ve geçmişi yaşayan bir toplum 95 senede evrilemezdi zaten. Bugün ülkece geldiğimiz nokta buradan kaynaklanmaktadır.

Ali Koç'un da "hayal kırıklığı" yaşatmasının sebebi de budur! Bünye alışık değil ki bu tevazuya. Gücü, baskıyı, kontrol edilmeyi çok seviyoruz. Bu yüzden tabii ki özür dilemesi hoş karşılanmaz. Ali Koç bu ülkeye birkaç beden büyük. Arada onun da ayarının kaçtığı videoları var. Ama bu olumlular yanında o videolar çok masumca geliyor.

Ayrıca şu spoilerdeki videoyu hatırlayalım.

Normal şartlarda bunu diyen başkan bir gün ayakta kalmaz. Ama adam 5 sene daha gitti bu videodan sonra.

Yalnız dikkatini çekerim, taraftarından özür diliyor bu doğru ama aynı zamanda haklısınız bunlar bu firmanın ağırlığını taşıyamıyor gereken yapılacak diyor. Herkesin gözü önünde güç bende, merak etmeyin gerekeni yapacağım diyor. Yapıyor da, malum şu an üç oyuncu kadro dışı ve muhtemelen bir iki haftaya Cocu kovulacak.

bi konuşursam yer yerinden oynar
azzkoc-jpg.30554

:asd::asd::asd:

Geri
Üst Alt