20 yıllık bir başkan sonrası gelmenin ve acemiliğin sıkıntısını yaşıyor bu dönemi atlatınca futbol da vizyon muhabbetinin avrupalı yakışıklı tdler anlamına gelmediğini de anlayınca ailesinin gücüyle baya sıkıntı olabilir şimdilik gülüyoruz eğleniyoruz ama gün gelir her şey tersede dönebilir.
tabii biz buradan ne desek boş ama aklı başında bi yönetim oluşturmak zorundayız. düşe kalka gidiyoruz yıllardır bu konuda. tombaladan başkan seçiyoruz resmen. inş. şimdi gülüp eğlendiğimiz gibi gider her şey ama zor geliyor bana

20 yıllık bir başkan sonrası gelmenin ve acemiliğin sıkıntısını yaşıyor bu dönemi atlatınca futbol da vizyon muhabbetinin avrupalı yakışıklı tdler anlamına gelmediğini de anlayınca ailesinin gücüyle baya sıkıntı olabilir şimdilik gülüyoruz eğleniyoruz ama gün gelir her şey tersede dönebilir.
tabii biz buradan ne desek boş ama aklı başında bi yönetim oluşturmak zorundayız. düşe kalka gidiyoruz yıllardır bu konuda. tombaladan başkan seçiyoruz resmen. inş. şimdi gülüp eğlendiğimiz gibi gider her şey ama zor geliyor bana

Sistem yok ki Türk futbolunda. Biz de dahil dönem dönem pat küt başarılarımız oluyor. Fenerbahçe için doğru isim mi bilmiyorum ama bir sistem kurmak için Cocu ve Comolli ikilisi getirildi. Dört dörtlük başka bir ekip de gelebilirdi. İsim önemli değil. Belli bir sistemi kurmak için sabır Türklerde var mı! Yok! O yüzden başarı yoksa Cocu da başkası da gerekirse Ali Koç bile harcanabilir. Sabır yok!

Galatasaray da bir değişim içinde. Yönetim samimiyse iki üç seneye derin nefes alacağız. Biz bu süreci Terim dışında atlatamazdık. Tudor'la neler oldu, gördük. Terim ile bu süreç geçilebilirdi. Çok şükür öyle oluyor. Şu sıkıntılı zamanlarda zirveye oynuyoruz. Çaktırmadan bir şeyler yapılıyordur umarım. Ama Fenerbahçe öyle değil. Gerçekten çok kötü durumdalar ve süreci atlatana kadar altta kaldıkları sürece kurulmak istenen sistem zarar görecek.

Reis liseliler olduğu sürece tombaladan başkan seçmeye devam ederiz. Adamı 2 ayda çıldırtır bu moruklar.

Reis liseliler olduğu sürece tombaladan başkan seçmeye devam ederiz. Adamı 2 ayda çıldırtır bu moruklar.

Vasfi Bey öyle de bu beğenmediğimiz liseliler kimseye eyvallah etmiyor. Dursun Özbek'in ipini çeken de bu liseliler. Çok yükleniliyor. Kurulun halka açık olduğu kulüplerin hali ortada. Her şeye rağmen bir şeyler yapabiliyorlar.

Vasfi Bey öyle de bu beğenmediğimiz liseliler kimseye eyvallah etmiyor. Dursun Özbek'in ipini çeken de bu liseliler. Çok yükleniliyor. Kurulun halka açık olduğu kulüplerin hali ortada. Her şeye rağmen bir şeyler yapabiliyorlar.

50 bin kişi oy kullansa neyse da zaten 4 bin kişi var.
Dursun Özbek: 1361

1 ileri 2 geri gitmeye devam.

Başka sözüm yok.

Hatası yanına sağlam adamlar almaması.

Umarım saran ve hakan bilal gibi isimleri göreve getirmez.
Comoli'ye de fazla güvenmiş ve gözünde çok büyütmüş.
Bizim maç onlar için belirleyici olacak.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Fb nin borcu 800 milyon euro diye dilleniyor ali koç un kişisel servetinden fazla 1998 de aziz yerine ali koç gelse belki daha başarılı olurdu ama artık geçti bolu pazarı sponsorlar kaçtı basket şubeleri bile sponsorlu haliyle 20 m euro zarar ediyordu şimdi 50 ye çıkmıştır

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:)

5kulupsponsor1819-810x387.png

Bu Ali Koç'a neden bu kadar kurtarıcı muamelesi yapıldı hala anlayamadım.
Bu Ali Koç servetini sıfırdan çalışıp edinmiş biri değil ki? Ömrü hayatında zorluk çekmemiş, yokluktan bir şey var etmemiş; kriz çözmekten anladığı cebinden para vermek olan bir adam Fenerbahçe'ye nasıl katkı sağlayacak? Verdim parayı sportif direktör geçirdim, hoca getirdim, futbolcu getirdim e başarısız oldu. Adamın son maçlarda yüzündeki çaresiz ifadeyi gördükten sonra bu işe doğru düzgün bir hazırlık yapmadan pata küta girdiğini anlamak çok kolay. Kriz ortamında bir çözüm üretecek, lider olacak gibi hiç durmuyor. Işler böyle kötü gitmeye devam ederse Ali Koç'un istifa etmesi beni şaşırtmaz. Adam alışık değil böyle başarısız olmaya.

Aziz Yıldırım liderlik olarak Ali Koç'a on basar.

Mustafa başkanımızın kıymetini bilmeliyiz o yüzden.

şu an fb tv canlı yayınında konusan baskan
oldukca bıkkın ve yorgun gözüküyor.

Ahaahahah Buffon'un sözleriyle avunuyor bu hıyar :asd::asd::asd::asd:

Ali Koç: Ersun Yanal planlarımızda yok, olmayacakda

:D civcivler kudurcak

Cümlenin sonundaki vurguları bitik, güvensiz, baygın bir halde söylemesi :asd:

.... yapıcaaz.
... destekleyeelimm.
... anlııyoruumm.
... gelmeedimm.

ok.gif
EL NİNO-9 - 10.10.2018 14:29
bos.gif

Takım küme düşme hattında Ali başkan 20 sene önceki maçta buffonun etkşlenmesinden bahsediyor. Bu kulubu kapatmak en kesin çözüm. Milyonlarca insan kanser oluyor

:asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Aynen devam başgan

54780.jpg

3 antrenoru cocuyu oldurup cesedini haliya sarma plani yaptiklari icin kovdugunu soyluyor

Geri
Üst Alt