1717953115181.png

Ali Koç: "Bugün yaklaşık 28 bin üyemiz oy kullandı. Bu bir rekordur. Türkiye'de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşamıyor. Her yerde büyüğüz, burada da büyüklüğümüzü gösterdik."

Ali Koç: "Fenerbahçe çağı başlıyor. Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir. Yarından itibaren bu çağın parçası olalım, herkesin çorbada tuzu olsun."

Ali Koç: "Sayın Aziz Yıldırım ve ekibine; şahsım, yönetim kurulum ve tüm camiamız adına teşekkür ediyorum."

Ali Koç: "Aslolan Fenerbahçe"

Ekli dosyayı görüntüle 247362

Ali Koç: "Bugün yaklaşık 28 bin üyemiz oy kullandı. Bu bir rekordur. Türkiye'de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşamıyor. Her yerde büyüğüz, burada da büyüklüğümüzü gösterdik."

Ali Koç: "Fenerbahçe çağı başlıyor. Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir. Yarından itibaren bu çağın parçası olalım, herkesin çorbada tuzu olsun."

Ali Koç: "Sayın Aziz Yıldırım ve ekibine; şahsım, yönetim kurulum ve tüm camiamız adına teşekkür ediyorum."

Ali Koç: "Aslolan Fenerbahçe"
şu cümlelerin hepsinde bizden araklanan şeyler var.

Önümüzdeki sezon yapacağı pisliklere önlem almalıyız. Yapacağı algıları anında kurmamız lazım. Her maçtan sonra nasıl kullandıklarını anlatacak bir ekip kurulsa fena olmaz.

Onu bunu canlı yayına çağırıyor ya. Çünkü bugüne kadar hiç münazara yapmamış, emretmiş yapılmış. Tersleyerek, söz keserek herkesin önüne geçebileceğini düşünüyor ya.

Koyacaksın karşısına hazır cevap birini. Madem takım başarılıydı, şampiyonluğu haketti 6 yılda 12 hoca, 100 oyuncu niye transfer ettin. Şampiyonluğu haketmiş hocayı niye kovarsın, şampiyonluğu haketmiş kadroyu niye bozarsın… Dersin

Ali Şen’den, Aziz Yıldırım’a 30 senedir her sıkıştığınızda şampiyonluğumuz çalınıyor, FB karşısında bir yapı var, ligden çekileceğiz diye megafon eline alıp konuşuyorsunuz… Dersin

Bu ikisi bile 15 dk’da pancar gibi olup yayından ayrılmasına neden olur

Ulan yoldan geçen adamı kulübe üye diye almış bununla övünüyor.

Ya olm sizin şu her olaydan bir büyüklük yaratma konusundan bıkkınlık geldi.

Önemli olan 28 bin üyenin oy kullanması değil. Alanen kendilerine yalan söyleyen manipüle eden bir adaya sen ne diyorsun diyerek tepki koyanlar mı yoksa koyunlar mı bu.

Yarın üyelik açılsın 200 bin Galatasaraylı gider kongre üyesi olur seçim günü de gider oyunu kullanır bu sidik yarıştırılacak konu değil.

Bu herifle alakalı başlıklara son mesajım olsun ,turkiyedeki futboldan eminim benim gibi milyonlarca insani soğuttu uzaklaştırdı hatta nefret ettirdi ,istediği kaos ve şiddeti umursamamasi devletinde buna çanak tutması çok çok tehlikeli bu herif gitmediği için artık futboldan soğudum çünkü bu herif futbolda maalesef kan dökülmesine sebeb olacak üstelik kendisi purosunu keyifle icecek

Umarım Jorge Mendes güzelce bir silkeler bunu. 4-5 adam aldırsa zaten soluğunu keser ki olacak bu neticede Mendes sömürmeyecekse ne diye en kıymetli asetini sana getirsin.

2 sene sonra bugün ömrümüz yeterse bu mesajı alıntılayacağım, 200 milyonluk yapacak bu kongre sonucu.

Geri
Üst Alt