Ali Koç:

"7 yıldır şampiyon olunmamasına dokunduruyorlar da, senin ne şampiyonluğun var sanki? 2000'lerin başındaki yönetcilikle, şimdi yöneticilik yapmak aynı şey değil. Bunu bilmeleri lazım."

Ali Koç:

"Mourinho ile ailevi, harika bir ilişkimiz vardı. Benle ayrı, oğlumla ayrı ilişkisi vardı. Karım ona bayılıyordu, o karıma bayılıyordu. Her zaman konuğumuz olurdu. Kızını sorardım, yeni evlendi, damadını konuşurduk. Gayet dostane dialogumuz vardı. Birçok konuda mutabık olduğumuzu düşünüyorduk. Bu sezon başlayınca vaziyet, geçen sezon başıyla paralellik arzediyordu. Benfica'ya elenirken oynadığımız futbol beni son derece rahatsız etti. Çok zor, riskli bir karardı ama şampiyonluk açısından ışık göremediğimiz için bu zor kararı almak zorunda kaldık. Mourinho buraya geldiğinde canını dişine taktı. Sabah 8, akşam 8. Jose günlerce Samandıra'da kaldı. Çalışma etiği konusunda zerre şikayetimiz olmadı."

Neden Tedesco tercih edildi?" sorusuna Ali Koç:

"İsmail Hoca ile 99 gol, 99 puan muhteşem sezondu. Ama yöneticilerimizden İsmail Hoca'yı isteyenler vardı. Ben de Türk hoca olacaksa İsmail Hoca'dan başkasını istemem demiştim. Neden Tedesco? Futbol çok daha kompleks bir sektör olmaya doğru gidiyor. Biz bu sene Şampiyonluk + UEL'de Yarı Finali hedef belirledik. Tüpraş Stadı'nda neden olmasın dedik. Birden fazla oyun anlayışına sahip olmamız gerektiğine inandık. Taktiksel konularda deha demiyeyim ama çok alternatifleri olan bir hoca. İlk senesinde hemen fark yaratan hocalara baktık. Çok gençleşiyor hocalar. Modern futbolu yansıtan profillerden biri. Yıldızlarla çalışmış bir hoca. Sunumlarda da çok etkiledi bizi. Daha ikinci toplantıda bize Trabzonspor maçını anlattı. Hepsini biraraya koyduğumuzda, camiadan tepki geleceğini bilmemize rağmene, basketbolda yakında zamanda başarı sağlamış bir modele benzer şekilde (Saras + Derya) biz de Tedesco + Devin ile benzer bir model geliştirdiğimizi düşünüyorum."

Ali Koç: "Türk spor tarihinde hiçbir başkan benim kadar linç yememiştir. Ben Fenerbahçe camiası için direniyorum. Camia içi siyaseti, para ile tutulmuş trollerle, sosyal medya hesaplarıyla -ki birçoğunun üzerine gittik, içlerinde Fenerbahçeli olan yok-, Fenerbahçe başkanlık mevki bu şekilde, sistematik şekilde fitne-fesatla değişecekse biz o kapıyı bir daha kapatamayız."

Alper bu kadar çabuk nasıl geçebiliyorsun bu haberleri, bu cahil yaşlıya küçük bi izahat yap, ben koca parmaklarımla klavyede harf denk getiresiye gün dönüyor

Ali Koç:

"Mourinho ile ailevi, harika bir ilişkimiz vardı. Benle ayrı, oğlumla ayrı ilişkisi vardı. Karım ona bayılıyordu, o karıma bayılıyordu. Her zaman konuğumuz olurdu. Kızını sorardım, yeni evlendi, damadını konuşurduk. Gayet dostane dialogumuz vardı. Birçok konuda mutabık olduğumuzu düşünüyorduk. Bu sezon başlayınca vaziyet, geçen sezon başıyla paralellik arzediyordu. Benfica'ya elenirken oynadığımız futbol beni son derece rahatsız etti. Çok zor, riskli bir karardı ama şampiyonluk açısından ışık göremediğimiz için bu zor kararı almak zorunda kaldık. Mourinho buraya geldiğinde canını dişine taktı. Sabah 8, akşam 8. Jose günlerce Samandıra'da kaldı. Çalışma etiği konusunda zerre şikayetimiz olmadı."
:crushed:

Neden Tedesco tercih edildi?" sorusuna Ali Koç:

"İsmail Hoca ile 99 gol, 99 puan muhteşem sezondu. Ama yöneticilerimizden İsmail Hoca'yı isteyenler vardı. Ben de Türk hoca olacaksa İsmail Hoca'dan başkasını istemem demiştim. Neden Tedesco? Futbol çok daha kompleks bir sektör olmaya doğru gidiyor. Biz bu sene Şampiyonluk + UEL'de Yarı Finali hedef belirledik. Tüpraş Stadı'nda neden olmasın dedik. Birden fazla oyun anlayışına sahip olmamız gerektiğine inandık. Taktiksel konularda deha demiyeyim ama çok alternatifleri olan bir hoca. İlk senesinde hemen fark yaratan hocalara baktık. Çok gençleşiyor hocalar. Modern futbolu yansıtan profillerden biri. Yıldızlarla çalışmış bir hoca. Sunumlarda da çok etkiledi bizi. Daha ikinci toplantıda bize Trabzonspor maçını anlattı. Hepsini biraraya koyduğumuzda, camiadan tepki geleceğini bilmemize rağmene, basketbolda yakında zamanda başarı sağlamış bir modele benzer şekilde (Saras + Derya) biz de Tedesco + Devin ile benzer bir model geliştirdiğimizi düşünüyorum."
kafa süper bu herifte

"devin branco altinda calismasi icin transfer edilen birisi"

" 30 yasinda Çocuk bu goreve getirilir mi"

Metodoloji...

Falan derken Okan hocadan kopyalar. Kaptan transferleri...

Gora'dan Garavel hocanin sahnesi gibi konusuyor herif.

Ali Koç: "Livakovic takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Ederson transferi olmasaydı, Brezilya'dan bir kaleci alıyordum (John Victor). O kaleci Premier League'e gitti, Ederson da bize geldi."

Duvarda AYRİMCİLİK HATTİ yaziyor.

Ali Koç: "Seçim çalışmalarına 3-4 gün önce başladık ama biz seçim için çalışmıyoruz Fenerbahçe'nin geleceği için çalışıyoruz. Cebimizde 10 yıllık 160 milyon avroya varan sponsorluk anlaşmaları var."

Ali Koç: "Ben sosyal medya kullanmıyorum. Bana raporluyorlar. Yaratılan algı, sosyal medyayla kulüp yönetiyorlar diye. Buna katılmıyorum. Ben inanmadığım hiçbir işi yapmam, hiçbir adımı atmam. Türkiye'de sosyal medya kullanma alışkanlığı çok sağlıklı değil. Ben karar alırken bir kez bile popülist karar almadım. Bir aday diyor ki E Tribünü kaldırıcaz diyor. Nasıl kaldırıcan? Vericen mi taraftara 7.5M'u?"

Tedesco- yıldızlarla çalıştı kısmında herhalde sunumda geçiştirmişler. Yıldızlarla çalıştı ama nasıl çalıştı? Detaylı sunum istemiyor kendisi herhalde.

Ali Koç: "Yedi senedir futbol açısından başarısızlık var, diğer tüm yerlerde başarı var. Avrupa'nın iflasa en yakın kulübünden bu noktaya gelişimiz en büyük mücadele. Sağlam finansal yapıya ihtiyaç var, daha oraya ulaşmadık. Bankalar Birliği'nden çıkacağız o da yetmeyecek."

Ali Koç: "Biz takım değerini 70M€'dan 210M'a çıkarırken 340M€ olan banka borcunu 69M€'a indirdik. Faizlerin nerden nereye geldiği ortada 10-12 milyon euro'larden 50-60 milyon euro'lara geldi. Enflasyon zaten söylemeye gerek yok. En çok belimizi büken %15'den %40'a çıkan vergi. Üstelik Covid'in ortasında oldu bu. 40-42M€ olan yayın gelirlerimiz 12M€'a düştü. Bu gemi bir şekilde yüzüyor ve tarihin en değerli kadrosunu kuruyor. Onarım sürecini tamamlamış, yükselişe geçmeye hazır bir Fenerbahçe var."

bu kafayla bunlardan bir .... olmaz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Programin formati bile siyasi formatla ayni.

3 tane heykel gibi robot.

Sadece saray odasinda degil...

Geri
Üst Alt