Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 91.946
- 71.844
- 5.188
Aile 7den 70e narsist yetişmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Olum bu kadar paranin içinde fenerden sanane ya abd ye falan kaç takılsana![]()
Hayatı vehbi bey gibi yaşa
Epl bile takip etmem ya, new yorkta central park manzaralı bi rezidans dairesi aldırırım, orada ünimi okur keyfime bakarım abi. Trdeki futbol fakir fukaranın oyuncağıdır, bunlarda hiç hayat vizyonu yokŞu çocugun yerinde olsam 1 gr top takip etmem yav belki epl o kadar.
iddiadan 100 tl kaldırsak futbol izlemeyiz yazık bu elemanaEpl bile takip etmem ya, new yorkta central park manzaralı bi rezidans dairesi aldırırım, orada ünimi okur keyfime bakarım abi. Trdeki futbol fakir fukaranın oyuncağıdır, bunlarda hiç hayat vizyonu yok
Her sene farklı bir şey denedim hepsi de bir önceki sene Galatasaray’ın başarılı olduğu argümanlar bizim almak istediğimiz başarılı transferlerimizin kopyasını yapmaya çalıştıAklım almıyor... Nasıl bu kadar şirketler grubu olan Amerika, Avrupa görmüş biri çoban gibi yönetir bu kulübü.
Bir imaj danışmanı vs ile birlikte çalışsalar, ki şirket reklamlarında eminim yapıyorlardır, bu kadar kötü geçmezdi 7 yıl. Hangi kulübü, neyi örnek aldı hâlâ anlamış değilim. Dünyada bunların yaklaşımıyla başarılı olmuş hangi oluşum var hatırlamıyorum.
Bu işi daha planlı yapabilecek servete sahip biriydi Ali. Demek fbnin DNAsı bazı şeylere müsait değil.
Samimi olmak gerekirse futbol ülkede zaten farklı işliyor bizde.
Zengin Ailenin Amerikan Kolejinde Quarterback oynamış oğlu gibi geldi, İnek Şaban gibi yönetti ve teneke bağlanarak gitti Ali...
alırım bi amatör küme takımı şeyimin keyfine yönetirim çok meraklıysamŞu çocugun yerinde olsam 1 gr top takip etmem yav belki epl o kadar.
Basari kelimesi doğru degil bence ,hayatı boyunca ilk defa parasi ve nüfuz gücüyle birseyi satın alamadığı, parasıyla devasa bir çete olusturdu kendisine ama yine yapamadı çünkü cok öfkeli ve sinirli birisi ve bu sınırı de doğru kararlar vermesine en büyük engelHayatı boyunca parası ile ilk defa bir şeyi başaramadı. Bu ders ona bir ömür yeter.