Ali Koç'tan Nihat Özdemir'e Veryansın: "Türkiye Cumhuriyeti'nin en kötü ve en skandal TFF başkanı geride kaldı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1657533987343.png

Ali Koç: "Türkiye Cumhuriyeti'nin yakın tarihte gördüğü en kötü, en skandal TFF başkanı ve yönetim kurulu geride kaldı."

Ali Koç: "Son dönemlerde skandal adımlar atıldı. Güven tahribatı oluşturuldu ve büyük zarar verildi. Biz Fenerbahçe olarak yeni TFF yönetimine elimizden gelen yardımda bulunacağız."

Ali Koç: "TFF Kurulları ilgili değerlendirmemi 30 Temmuz'da yapacağım. Mehmet Büyükekşi ve yönetiminin attığı adımlar çok önemli hatta bazıları devrim niteliğinde"

Ali Koç: "Daha bismillah, sosyal medyada malum hesaplar çalışmaya başladı. Bunlara kapılan taraftarlarımız oluyor. Kenetlenin, bu tribünler Fenerbahçe'yi şampiyonluğa götürecek."

Ali Koç: "Kısa dönemde yaşadığımız başarıların önümüzdeki sezon yaşayacağımız pek çok başarının habercisi olmasını diliyorum. Fenerbahçe, her zaman en tepeyi hedefler ve şampiyon olur."

Ali Koç: "Şu andaki imkanlarımız çerçevesinde, Türkiye'ye gelebilecek dünya çapında en iyi hocalardan birini getirdiğimize inanıyorum."

Ali Koç: "Sezon içerisinde elbet inişler, çıkışlar olacaktır ama inanıyorum ki sezon sonunda Jorge Jesus hocamızın liderliğinde mutlu sona ulaşacağız."

Ali Koç: "Fenerbahçem, çok yaşa!"

Bunlar bir şeyin sözünü mü aldı acaba. Daha dün fetöcü diyerek saldırdığı adama bugün destek açıklamaları yapıyor.

Nihat abin hakkında düzgün konuş Koçero! Siz kardeşsiniz.

Skorboardda 5 yildiz kullaniyor bunlara bir yaptirim gelmeyecek mi?

Son üç sezonda bir şampiyonluk kazansaydık muhtemelen şu an başkan değildi.

Fenerbahçe nin gelmiş geçmiş en kötü başkanı söylüyor bunu.

images

images

Geri
Üst Alt