Ali Koç'tan Skandal Açıklama: "Ukrayna'dan özür dilemeyeceğiz, büyükelçi bizden özür dilesin"

Bu adamın gerçekten eğitimli olduğuna emin miyiz?
Nice eğitimli , entelektüel addettiğim tipin bu olayı savunduğunu , 59 öncesi şampiyonluk mevzusunu savunduğunu gördüm. Bu fanatizmin sonuçları açısından net gösterge , beyin fonsiyonlarını etkiliyor belli ki. Sosyolojik açıdan incelenmeli fb camiası.

Karıköy’deki ilk maçta Putin koreografisi yapsınlar bence. Yakışır bunlara

Bu şu demek oluyor..

Ben küreselcilerin Türkiyedeki temsilcisiyim..

Kimseden özür dilemiyoruz...

Dünya ya rezil oluyorlar... bunun etkilerini uzun vadede gittikleri her stadda hissederler

Arsız herif

Edit: Acilen açıklama yayınlayıp bu ruh hastası toplulukla aynı fikirde olmadığımızı ve savaş suçlusu psikopatları desteklemediğimizi tüm dünyaya bildirmeliyiz. Bu hıyarlar yüzünden bütün Türklerin ismi karalanıyor.

Bugüne kadar çok rezil çok aşağılık şeyler yaptılar ama şu yaptıkları her şeyi geride bırakıyor. Şikeyi bile.

Bunlar kadar böyle aşağılık böyle şerefsiz bir oluşum görmedim hayatımda. Kendilerini geçtim tüm ülkeyi de aşağı çekiyorlar su tutumlarıyla.

Normal bir ülkede bunlara yaptırım olması gerekirdi.

Babasinin sirketlerine ambargoyu yerse ozur diler

Putin olayı ağır facia da ne olursa olsun milyonlarca insanın gönül verdiği bir kulübün başkanlık makamında oturan bir insanın, her yaş ve eğitim seviyesinde insanın rahatlıkla fikir yürütebildiği sosyal medya ortamında, rakip takım taraftarlarının söylemlerini dikkate alıp kin tutması, ciddi ciddi laf yetiştirmeye çalışması akıl alır şey değil; ülkemiz adına cidden üzülüyorum...

Babası dahil, sülalesinde sayısız şizofren bulunan (Neredeyse %100 kalıtsal ve tam şifası mümkün olmayan bir hastalıktır), mesleki yetkinliğimle, kendisinin de ağır şizo olduğundan şüphe duymadığım Aziz Yıldırım' ın en ağır hezeyanlarını dahi sahiplenmekten çekinmeyen bir camiadan bahsediyoruz gerçi ama yine de kabullenmek zor geliyor (Attila Kıyat Paşa gibi aklı başında istisnalar kısa yoldan bertaraf ediliyor her daim)...

Her gelen bir öncekini aratıyor. FB camiası, Türk Futbolu ve hatta ülkemiz için çok ciddi bir tehlike arz etmektedir...

Geri
Üst Alt