Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

dc56627ba86df1c74c679fa905575aa3.jpg

Şuan Biga terminalindeyim bizim stadın dış cephesinden daha güzel dış cepesi var buranın

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu stadın dış cephesini bir iyice yapın+ hibrit çim'e geçin artık

beğenmiyosanız gidin mala vurun lan
ben de beğenmiom ama kari gibi dirdir etmiyorum kadin arkadaslarimdan ozur dilerim

dış cephe bencede cok kötü ama böyle kalacak cünkü aysal zamanında cam kaplanacaktı mimar izin vermedi

100 yasında bir mimar var o herifin onayı gerekiyormus adamda saf beton görünümlü kalmalı demiş

O kim ? Mete arat mi

evet mete arat zaten adamın yüz ifadesinde hayır nemrut suratlı birisi güya avrupanın en iyi mimarlarındanmıs

2.abdülhamit dönemi icin muhtemelen en iyilerdendir

yani bu bunak izin vermeden dış cepheye birsey yapamıyoruz bizzat röportajı vardı aysal döneminde hatta boya dahi yaptırmıyormus

evet mete arat zaten adamın yüz ifadesinde hayır nemrut suratlı birisi güya avrupanın en iyi mimarlarındanmıs

2.abdülhamit dönemi icin muhtemelen en iyilerdendir

yani bu bunak izin vermeden dış cepheye birsey yapamıyoruz bizzat röportajı vardı aysal döneminde hatta boya dahi yaptırmıyormus

uydurmasyon bir mevzuyu andiriyor

dogru olabilir , fakat kars taki insanlik heykeli vardi , onunla ilgili de sanatkar benzer seyler soylemisti fakat kaldirildi

Yav öyle sey mi olur?

Sanki üst kullanim hakki ona ait.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Umarim sezon sonu hybrit cime gecis yapilir. Akhisar sonrasi en vasat zemin bizde heralde.

TT Arena'nın dışı da değişiyor!
Türk Telekom Arena'nın üst kullanım hakkının alınmasıyla birlikte dış cephesi de tamamen değişecek.

17/12/2016 Cumartesi Sabah

Türk Telekom Arena Ocak 2011'de açılmasına rağmen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile başta çatı olmak üzere birçok davası bulunan Galatasaray'a bu yüzden stadın üst kullanım hakkı verilmemişti.

Sarı-kırmızılı kulüp Arena'nın yanına yapılacak kapalı basketbol salonu projesi ile bu sorunu çözdü. Başkan Dursun Özbek'in temaslarının ardından yönetim kurulu üyesi Tarık Taşar bu hafta içinde Ankara'da Spor Bakanlığı ile son görüşmeleri yaptı.

Galatasaray'a Arena'nın üst kullanım hakkının verildiği ve resmî imzaların atıldığı öğrenildi. değişiklik yapılacak Yönetim devre arasında stadın dış kısmında değişiklikler yapacak ve Arena'ya gelen rakiplere deplasman atmosferi sahaya çıkmadan hissettirilecek.

Hadi insallah..Olursa muthiş olur.. Dursun Baskan efsane olur..
Dış Cephesi yenilenmiş, koltukları degişmiş, koltuk duzeni degişerek kapasitesi artırılmış ve hybrid cimli TT Arena.. Yanına da 15.000 kişilik Kapalı Salon..

Birileri gerekli uyariyi yapmis olsalar gerek ki gecen gun osman tamburaci konusurken irtifak kelimesi yerine intifa yi kullandi , ben de bir kac mesaj once yazmistim bunun isminin irtifak olmadigini

irtifak baska bir sey . bizim oyle bir hakkimiz yok anlayamadi baskan sunu bir turlu , yanlis bilgi veriyor , bunu onun agzindan yazanlar da bu kelimeyi hatali kullaniyorlar , bir yerde patlayacak sonra yine devleti suclayacagiz

irtifak hakkimiz yok ve olmayacak

Geri
Üst Alt