Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Dun isiticilari calistirmamislardi , biraz inceledim ,sebep sordum , ariza mi dedim baktim localardakiler acik , sonra ogrendim ki katilimin azligi sebebiyleymis

Simdi bir an icin dusunun , az kisi geldi diye tasarruf mu daha buyuk vizyondur , ya da bu maca bile gelmis kisilere kendini rahat hissettirebilmek icin bir adim atmak mi gelecege yatirimdir ?

bu maca gelip donan adam eve gidince "bir daha mi aman" der , fakat diger durumda "gittik soguktu ama isiticilar baya etkili ... bla bla" derse mi kendisi ve bunu paylastigi insanlar icin daha olumlu geri donus alinir ?

bu yonetimin bu tarz konularda vizyonu olmadigini defalarca soylememe ragmen halen anlatamadigim kisiler var , yaptiklari iyi ve gayretli calismalari takdir ediyorum ama kivraklik, is bilmek ayri bir meziyettir , ozellikle de spor klubu yonetirken

Dursunun,
Stadın dışına kendi resmini astırmak dışında başka bir değişiklik yapabileceğini sanmıyorum.

SARI-KIRMIZI!

Hadi insallah..Olursa muthiş olur.. Dursun Baskan efsane olur..
Dış Cephesi yenilenmiş, koltukları degişmiş, koltuk duzeni degişerek kapasitesi artırılmış ve hybrid cimli TT Arena.. Yanına da 15.000 kişilik Kapalı Salon..

Efsane mi olur?

Demek ki sana göre bir başkanı efsane kılan kriterler bir spor kulübünün başarıları değil de malını mülkünü peşkeş çekip stadı "güzelleştirmesi".

Güzelmiş. Geldiğinden beri kulübün resmen ağzına s.çıyor adam ama stad da değişiklik yapması onu efsane başkan yapacak öyle mi?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Stadın öncelikle dışı halledilmeli

Örnek
2E238F1800000578-3342391-image-a-2_1449048973433.jpg

Sonra koltuklar ilk zaman ki hali gibi olmalı ve bir kaç değişiklik yapılmalı
Örnek
Kırmızı koltuklar şu şekil
stadyum-koltuk-42-512x384.jpg

IMG_9785_10.jpg

Merdiven boşlukları sarı renk ile
Ve tribün aralarına led paneller konulmalı
79469ttarena.jpg

Led için örnek bjk stadı

fft226_mf7797880.Jpeg

vodafone-640.jpg

Koltuklar değişmesin

Bizim sığır millete böylesi yakışıyor

Gs gb maçını izlemiştim hani o tartışmalı olan şamp olduğumuz sene

Alt tribünde 3 . Sıradaydım önümdeki sığır 2. sırada hani görememe ihtimali de yok. Koltuğa basıp basıp çıkıyor uyardıkça

Bk etmişti maçı

Yenilerini de 2 maçta hallederler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

C3BdTHOWQAEcJyK.jpg:large

Dün kar için böyle bişey yapılmış.

8A85D4CF-0EBD-469B-8F52-414A7BE2EA7A_zpsuyankhkd.jpg

Photobucket in url sisteminde karakter hatasi olusuyor , bu yuzden son bir kac gundur link olarak verebiliyorum fotograflari

Moderatör tarafında düzenlendi:
8A85D4CF-0EBD-469B-8F52-414A7BE2EA7A_zpsuyankhkd.jpg

Photobucket in url sisteminde karakter hatasi olusuyor , bu yuzden son bir kac gundur link olarak verebiliyorum fotograflari

HTML linki ile ekliyorsunuz sanırım, direk resim urlsini atınca sorun yok (.jpg)

ambulans yolu neredeyse hazir , diger yandan vadi istabulun yeni etabindaki sosyal alanlarla stat arasina mekik havarayda da sona gelinmis , bir de kemerburgaz tarafina dekovil hat yapiliyor , hastane bitimine yakin da yol baglantilari tamamlanir

salon plani sebebiyle bazi revizyonlar yapilabilir arac giris bolgelerinde

Photobucket in online uygulamasinda copy paste yapabilecegimiz 4 secenek var ,benim hep yaptigim oradan direct i secip buraya eklemekti , cikiyordu

fakat simdi sorun su ,oradan cut edilen link paste edildigi zaman bozuluyor , yeni olmaya basladi bu sorun , ornegin mesela koseli parantez yerine %5 filan gibi koseli parantezi degistirip baska seyler koyuyor , bilgisayardan deneyim bir de

Geri
Üst Alt