Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Biz arkadaşlarla senede en az 4 lig 2 Avrupa maçına gelirdik izlemeye

Şimdilerde aklımızın ucundan geçirmiyoruz bile bilet yok

Taraftarın stadla bağı kopacak bunun zararını çok görürüz
Ona yapacak birşey yok zaten arkadaşlar bir cok sebebini usteki mesajlarda anlatmış.

Bu eski bir stad degil Nou Camp gibi, büyük çaplı değişim için çok erken.

Koltuk düzenlemesi ile bence 60bine kadar çıkarılabilir. Bu kapasitenin de bize yetmesi gerek.
Bilet bulamamada temel sıkıntı bence kombine sayısının fazla oluşundan kaynaklanıyor. Başarı endeksli bir taraftar kitlemiz olduğundan da kombine sayısının fazla olmasını anlamlı buluyorum.

Beni en çok irrite eden deplasman tribününün kocaman gözükmesi. Onların koltuklarının mesafesi 0.5 cm olması ve koltukların sadece yarım löp genişliğinde olması sağlanmalı
Dediğime gelmişler. Çoğu maçta öyle bomboş duruyor.
Hatta koltuklar incelsin 1350 değil 1500 koysunlar.
Burası da yeri değil ama deplasman seyirci sayısı da %30'dan %50'ye çıksın. Boş stadyumdaki maçı izlemek eğer tuttuğun takım değilse tam işkence. Inşallah buna çözüm bulurlar

Otopark Yenileme Dönemi Başlıyor!

2024 - 2025 futbol sezonunda Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta otopark hakkı satın almış, aynı zamanda 2025 - 2026 sezonu kombinelerini yenileyen ve 2025 - 2026 sezonunda yenilemiş/satın almış oldukları VIP koltuklarına istinaden otopark kullanım hakkına sahip olan taraftarlarımız, 19 Haziran Perşembe günü saat 09.00 itibarıyla RAMS Park VIP&Loca Satış Ofisi’nden otopark kullanım haklarının yenileme işlemlerini yapabileceklerdir.

Otopark haklarının yenileme süresi 1 Temmuz Salı günü saat 17.00’de sona erecektir.

2025 - 2026 otopark yenileme işlemleri tamamlandıktan sonra satışa açılabilecek müsait alan olması durumunda genel satış ile ilgili ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

VIP Ofis Çalışma Saatleri

Hafta İçi: 09.00-17.00

GvWBJLMW8AAkKCh

Rams Park yazan yer de led olmayacak mı? Böyle eksik gibi duruyor oranın da led olması daha tamamlayıcı olurdu.

GvWBJLMW8AAkKCh

Rams Park yazan yer de led olmayacak mı? Böyle eksik gibi duruyor oranın da led olması daha tamamlayıcı olurdu.
Ben de dün bunu düşündüm acaba orayı tamamladılar mı diye. Tam tahmin edilen gibi çivi bile çakmamışlar, herşeyi olduğu gibi bırakmışlar. Bakkal gibi spontane kulüp yönetiyoruz, kendiliğinden düzenli işleyen birşey yok

Tribün arası led panolar harici değişiklik yapılmadı sanırım. Dış cephede aydınlatma sistemi yenilenip geliştirilecekti sezon öncesi. Gerçi en önemlisi kapasite işi. Çözebilsek tertemiz ekstra gelir elde edeceğiz.

Tribün arası led panolar harici değişiklik yapılmadı sanırım. Dış cephede aydınlatma sistemi yenilenip geliştirilecekti sezon öncesi. Gerçi en önemlisi kapasite işi. Çözebilsek tertemiz ekstra gelir elde edeceğiz.
Işıklandırma yapıldı kutlamada kullanılmıştı. Kapasite işi ayakta izin olmadan zor. Üstteki led pano var sanırım yapılacak olan.

Şu kadro kuruldu ya stadyum 70bin olsa full çekerdi bu sezon.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Işıklandırma yapıldı kutlamada kullanılmıştı. Kapasite işi ayakta izin olmadan zor. Üstteki led pano var sanırım yapılacak olan.
Ne farkı vardı ki eskisinden farketmedim bile.

Daha önce yazmıştım, kale arkalarındaki koltukların kalkmasına izin verseler muazzam olurdu.

Geri
Üst Alt