Bahadır Saka
Kırmızı Üye
- 2 Eylül 2011
- 1.077
- 15
- 998
milli aradan sonra. 16 eylülde lazio maçını oynarız stadda bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çok saçma bir sistem hocam tekrar atıyorum videoyu izlerseniz çözüm bulunacakzaten yapay güneş işiği sistemi kullanılıyor bizim stadda. bizim stadda güneş ile ilgili bi sıkıntı değil zeminde ve drenajda bir problem var gibiydi.
Ekli dosyayı görüntüle 136703
resim 2018 yılına ait bu arada
Hangi video? Göremedim.Bu çok saçma bir sistem hocam tekrar atıyorum videoyu izlerseniz çözüm bulunacak
Bu çim konusuyla ilgisi olan herkesin izlemesini öneriyorum. Gördüğüm kadarıyla birçok kişinin bilgi eksikliği mevcut. Stadın konumu hatalıymış ve tasarlandığı şekilde çatı şeffaf yapılmamış. Bu sebeple bir çözüm üretilmezse sürekli tekrar eden bir çim problemi yaşayacağız ne yapılırsa yapılsın ve bu düzeltmeler diğer kulüplerin harcadığı zamanın 2-3 katı süreyle olacak.
Bu çim konusuyla ilgisi olan herkesin izlemesini öneriyorum. Gördüğüm kadarıyla birçok kişinin bilgi eksikliği mevcut. Stadın konumu hatalıymış ve tasarlandığı şekilde çatı şeffaf yapılmamış. Bu sebeple bir çözüm üretilmezse sürekli tekrar eden bir çim problemi yaşayacağız ne yapılırsa yapılsın ve bu düzeltmeler diğer kulüplerin harcadığı zamanın 2-3 katı süreyle olacak.
Peki zemindeki çimler neden 15 20 gün oldu hala büyümüyor. Drenaj da evet sorunlu ama sıkıntı şu çimler hiç büyüyor gibi değilOlayın güneşlenme süresi olduğunu düşünmüyorum öyle olsa Rize, Trabzon zeminleri daha kötü olurdu. Drenajla alakalı bi problem var .
İngiltere güneş yok önermesi bence doğru değil. Doğal güneş ile yapay ışıklandırma arasında büyük fark var, çimin uzun süre stabil kalabilmesi için, hava kapalı da olsa illaki doğal güneş var. Not: İngiltere’de yaşıyorumİyi de Cenk İngiltere'de hiçbir stad güneş almıyor, keza Kuzey Avrupa ülkeleri de. Onlarda neden bir bozulma olmuyor? Yani bir çözümü var demekki.