Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

1739271885869.webp

Pandemi sonrası seyirci ortalaması düşük kalsa da son iki sezon şampiyonlukta ortalama epey yüksek.

Kombine alıp soğuk havada maç izlemeye gitmek istemeyen de çok. Taraftar maç da seçiyor haliyle.

Bu ortalamalar 50 bine yakınsamadan kapasite artışına gidileceğini düşünmüyorum.

Saha 2 metre aşağıya çekilmeli.. tribünlerdeki tel örgü kalkmalı..

Koltukların aralıkları düzenlenmeli..

Misafir tribün kaydırmalı yapılmalı küçültüp büyütmek için

Kapasiteyi 10 bin arttırsan.. elde edeceğin gelire bak sen..

Ekli dosyayı görüntüle 279532

Pandemi sonrası seyirci ortalaması düşük kalsa da son iki sezon şampiyonlukta ortalama epey yüksek.

Kombine alıp soğuk havada maç izlemeye gitmek istemeyen de çok. Taraftar maç da seçiyor haliyle.

Bu ortalamalar 50 bine yakınsamadan kapasite artışına gidileceğini düşünmüyorum.
Bütün biletler satılıyor zaten sorun gelmeyen kombine sahipleri.
O yüzden diyorum ki check in sistemi kurulmalı

Kapasite 65 bin olursa minimum 55 bin dolar. 65 bin sonra hala 42 bin diye bir şey yok

Oyunla alakalı stadın dolma durumu. F/p o kadar emeğe değmiyor her maça gitmek bence. Ulaşım rezalet stada. Bide ads gibi hıyar kulüplerin var olduğu sürece dolmaz da. Avrupa’da sağlam yürüdüğümüz zamanlar geldiğinde 60 binde yetmez.

Mimar yaşarken izin vermiyodu öldü hala stada dokunamıyoruz naptı vasiyette mi bulundu

Bütün biletler satılıyor zaten sorun gelmeyen kombine sahipleri.
O yüzden diyorum ki check in sistemi kurulmalı
Kulübün saçma sapan bilet politikası var. Doğu üstte kombinem var. Hava soğuk diye kulübe devredeyim birisi alır dedim. Biraz bekledim baktım çok bilet satışa konulmuş stad boş kalmasın diye kalktım stada yola çıktım. Yolda kulübün devir talebini onayladığını farkettim. Sayılmayacapı kesin olan biletimi kullanamadım. Ve yerim satılmamasına ben gitmeme rağmen koltuğum boş kaldı. Gördüğüm en saçma uygulama.

Mimarlık durum değil, yönetici yok işlerle ilgilenen. Sadece koltuk aralarını ve koltukları küçültsek 60 bin kişilik olur stad
Yok mimarın izni gerekiyomuş önce onun eseri olduğu için izin vermezse çivi çakamıyosun

Sonra da g.spor bakanlığının izin vermesi lazım stad onlara ait olduğu için

Ondan sonra da tff ve uefanın izin vermesi lazım yapacağın dokunuşlara

Yöneticinin olmaması değil olay

Yok mimarın izni gerekiyomuş önce onun eseri olduğu için izin vermezse çivi çakamıyosun

Sonra da g.spor bakanlığının izin vermesi lazım stad onlara ait olduğu için

Ondan sonra da tff ve uefanın izin vermesi lazım yapacağın dokunuşlara

Yöneticinin olmaması değil olay
Bunları kovalayıp her yerden gerekli izinleri alacaksın. Mimar da izin verecek atla deve değil
Kovalayacak adam lazım işte

Alman stadları benzeri bi hale döndürürsek koltuk düzenlemesini, rahat 62 bin olur

Bunları kovalayıp her yerden gerekli izinleri alacaksın. Mimar da izin verecek atla deve değil
Kovalayacak adam lazım işte
Mimar öldü işte onu dedim ya yukarda okumadın mı

Kale arkalarını bora bahçetepe dortmund gibi yapacaz dedi koltuk sökmeli takmalı izin alamadı kaldı öyle

Yani stad depreme dayanıklı olsun diye ek destek yapmak istesek mimarın izni mi lazım?

Kulübün saçma sapan bilet politikası var. Doğu üstte kombinem var. Hava soğuk diye kulübe devredeyim birisi alır dedim. Biraz bekledim baktım çok bilet satışa konulmuş stad boş kalmasın diye kalktım stada yola çıktım. Yolda kulübün devir talebini onayladığını farkettim. Sayılmayacapı kesin olan biletimi kullanamadım. Ve yerim satılmamasına ben gitmeme rağmen koltuğum boş kaldı. Gördüğüm en saçma uygulama.
İşte burada daha efektif bir uygulama yapılabilir, check in sistemi kurabilirsin. Gelicem diyip gelmeyen olursa 3-5 maç seneye kombine aldırmazsın. Senin yaptığın şekilde devirin tersini de anlık olarak çalıştırabilirsin

Adamın ölünce illaki yerine biri vekalet ediyordur, allah korusun kötü bir durum olsa yapıda müdahele edilmeyecek mi
Mimardan izin stadın dış görüntüsünü değiştirmek için gerekli oluyor. O koltuk meseleleri için izin Uefa, Tff, Spor Bakanlığı vb idi vermediler izin. Bjk'de başvurdu onlara da vermediler.

Geri
Üst Alt