Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Su serit ledlerde guzel animasyonlar olmasi lazim kadroda, gollerde vs. sirf 62727283 tane reklamlarin tekrari olursa yazik.

Reklamlarda bile cok guzel animasyonlar oluyor.

Stad otoparkini kullanan var mi burada?

Hep duyuyorum ama cesaret edemedim hic.

Motorla gelenleri sorgulamadan iceri parkettiriyorlarmis dogru mudur bu? Kombinelk bir iki tanidigim oyle dedi ama bilem goren vardir belki

Amerikalıların yaptığı müsabaka öncesi gelen taraftarlardan birilerini seçip "kime benziyor" yayınını biz de yapalım. Çok eğlenceli.

Amerikalıların yaptığı müsabaka öncesi gelen taraftarlardan birilerini seçip "kime benziyor" yayınını biz de yapalım. Çok eğlenceli.
Amerikalıların taraftar kültürü en son örnek alınacak ülke bence. Pikniğe gidiyorlar sanki, sadece eğlence ve şov. Bize güçlü atmosfer ve baskı lazım

Zemin aşağı çekilemez gibi çünkü bizim stad diğer stadyumlardan farklı, bidefa tepenin üzerinde duruyor , hem otopark var ayrıca müsait mi değil mi blueprint'leri görmeden kimse tam olarak bilemez. Zaten sahayı aşağıya çekebilmek için zemin ve tribün arasında boşluk olması lazım bizim stadyumda zaten fazla boşluk yok.

Arkadaslar. 50 inci kere. Bizim tribunler zaten sahaya baya yakin.

Saha alti duzenegi var, isitmasi var, direnaji var

Var oglu var.

Ornek diye koydugunux fotoda kac metre saha alanindan yenmis, bizde oyle bir mesafe ara yok.

Maksimum yapilacak sey, kale arkalarinda bariyer sizin tatli caniniza hadi 1.5 metre gelsin(o bile supheli) 2 sira daha insan alani yarartin, koltuk bile diyemiyorum. Oda o tantanaya degneyebilir.

Teller kalkabilir 1 sira daha insan konur belki

Cikarin aklinizdan su sahayi kazma olayini lutfen

Arkadaslar. 50 inci kere. Bizim tribunler zaten sahaya baya yakin.

Saha alti duzenegi var, isitmasi var, direnaji var

Var oglu var.

Ornek diye koydugunux fotoda kac metre saha alanindan yenmis, bizde oyle bir mesafe ara yok.

Maksimum yapilacak sey, kale arkalarinda bariyer sizin tatli caniniza hadi 1.5 metre gelsin(o bile supheli) 2 sira daha insan alani yarartin, koltuk bile diyemiyorum. Oda o tantanaya degneyebilir.

Teller kalkabilir 1 sira daha insan konur belki

Cikarin aklinizdan su sahayi kazma olayini lutfen

digging triple h GIF by WWE

Geri
Üst Alt