Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Cepheye etki eden durumda ekstra mimari onay lazim, zaten bizde o konu sorunluydu yanlis hatirlamiyorsam. O yuzden bizim ozelemizde pek bir sey yapamayiz gibi duruyor.

Kolay yaziliyor ama maliyetli ve kapsamli bir husus.
Şöyle kardayız, böyle gelir rekorları kırıyoruz vs... diyen yönetim bu işleri şimdi yapamayacaksa bir daha hiç bir zaman yapılamaz o zaman.

Stadı geliştirdiklerini düşünüyorum ama buna gelene kadar ısıtma vs gibi temel mevzularda hala geliştirilmesi gereken çok fazla husus var statta.

Şöyle kardayız, böyle gelir rekorları kırıyoruz vs... diyen yönetim bu işleri şimdi yapamayacaksa bir daha hiç bir zaman yapılamaz o zaman.

Stadı geliştirdiklerini düşünüyorum ama buna gelene kadar ısıtma vs gibi temel mevzularda hala geliştirilmesi gereken çok fazla husus var statta.
Para getirecek kisa vadeli ve ozellikle reklam alma bazli seylere hemen ilgi gosterip bir seyler yapiyorlar (skorbord buyudu ama mac icinde o ek yerler sadece reklam icin var - CL haric tabi)

Genis kapsamli islerde hesap kitap yok gibi geliyor bana. Yani olsa olsa o aslan vadisi insaatlari vs ler baslayacak edecekte hazir orda imalat + insan gucu vs varken aklima geliyor ama zannetmiyorum.

Ufak problemlerde ama insanlar bekliyor ama cozumler gecikiyor cok.

Geri
Üst Alt