Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Cepheye etki eden durumda ekstra mimari onay lazim, zaten bizde o konu sorunluydu yanlis hatirlamiyorsam. O yuzden bizim ozelemizde pek bir sey yapamayiz gibi duruyor.

Kolay yaziliyor ama maliyetli ve kapsamli bir husus.
Şöyle kardayız, böyle gelir rekorları kırıyoruz vs... diyen yönetim bu işleri şimdi yapamayacaksa bir daha hiç bir zaman yapılamaz o zaman.

Stadı geliştirdiklerini düşünüyorum ama buna gelene kadar ısıtma vs gibi temel mevzularda hala geliştirilmesi gereken çok fazla husus var statta.

Şöyle kardayız, böyle gelir rekorları kırıyoruz vs... diyen yönetim bu işleri şimdi yapamayacaksa bir daha hiç bir zaman yapılamaz o zaman.

Stadı geliştirdiklerini düşünüyorum ama buna gelene kadar ısıtma vs gibi temel mevzularda hala geliştirilmesi gereken çok fazla husus var statta.
Para getirecek kisa vadeli ve ozellikle reklam alma bazli seylere hemen ilgi gosterip bir seyler yapiyorlar (skorbord buyudu ama mac icinde o ek yerler sadece reklam icin var - CL haric tabi)

Genis kapsamli islerde hesap kitap yok gibi geliyor bana. Yani olsa olsa o aslan vadisi insaatlari vs ler baslayacak edecekte hazir orda imalat + insan gucu vs varken aklima geliyor ama zannetmiyorum.

Ufak problemlerde ama insanlar bekliyor ama cozumler gecikiyor cok.

Sonunda dile getirmişler geç bile kaldık beşiktaş ve trabzonun stadlarında yok.

Galatasaray YK Üyesi Bora Bahçetepe: "Rams Park'ın çatısında tadilata başlayacağız. Ciddi bir bakım yapacağız."

1778500650905.webp

Dış cepheden önce içi çözmek lazım içi iyi olmadıktan sonra dışı sana ne katkısı verecek, dış cephe maç mı kazandırır önce baskıyı arttırmanın daha iyi tribün etkisini yaratman lazım.

Kale arkalarındaki telleri kaldırıp baskıyı arttırmak lazım + merdiven boşlukları ve koltukları arası boşlukları düzenleyip en kötü 60 bin yapmalıyız zaten asıl gelir stadın içinde olacak.

Enerjiyi harcayacaklarsa buraya harcasınlar.

Aston Villa Forrest maçında adamların kale arkası çok iyiydi.
Zaten stadı yaptıran Adnan Polat da kapasite arttırımı sadece zemini aşağı çekerek olur demiş.
2 metre indir, koltukları ayarla + telleri kaldır oldu bitti.

Aston Villa Forrest maçında adamların kale arkası çok iyiydi.
Zaten stadı yaptıran Adnan Polat da kapasite arttırımı sadece zemini aşağı çekerek olur demiş.
2 metre indir, koltukları ayarla + telleri kaldır oldu bitti.
Hesaplamistim en fazla 1200 koltuk mu ne artıyor o şekilde. Bir anlamı olmuyor çok.

Bana stadin kesitiyle, bunu yapacagi sekliyle yaninda mimari muhendisiyle anlatsin. Anca o zaman inanirim.

Getirisi degecek kadar bir denklem cikmasi mumkun degil bana gore.

Geri
Üst Alt