Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

28067425420_f4398c046d_h.jpg

bi 10 sene sonra statın cevresi mecidiyeköyden daha kalabalık olur.

o zaman hangi dağın basına getirirler bilemem :)

Etrafı degeleniyorken en kısa sürede tapusunu almak lazım.

Zaten rivayi kaptırdık bari karşılığında stadım haklarını alalim

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Arkadaslar maç günü sanayi-seyrantepe metrosu kapalı mı oluyor?
Sanayide inip yürüyoruz yine sanırım?...

2014-2015de kombine almıştım parayı basıp. Her maç sanayiden stada yürü. Bariyerlerden atla. Tıkış tıkış yerlerden geç derken staddan soğudum. Aradan iki sene geçti ama işler iyice tuhaflaşmış gibi. Bir tane akıllı adam çıkmadı yönetimden şu işleri halledecek

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Arkadaslar maç günü sanayi-seyrantepe metrosu kapalı mı oluyor?
Sanayide inip yürüyoruz yine sanırım?...

2014-2015de kombine almıştım parayı basıp. Her maç sanayiden stada yürü. Bariyerlerden atla. Tıkış tıkış yerlerden geç derken staddan soğudum. Aradan iki sene geçti ama işler iyice tuhaflaşmış gibi. Bir tane akıllı adam çıkmadı yönetimden şu işleri halledecek

Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Seyrantepe metrosu acik ben rize macina o sekilde gittim. Yurumene gerek yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslanlı Yol şantiyeye dönmüş desek yeridir.

CtwSTW9XgAA8Y7F.jpg

Ctwi3B8XEAA-A-u.jpg

CtwymhrWcAEVXZb.jpg

Ctw1ZOiWEAAMfCr.jpg

CtxrE5ZWYAA4iPq.jpg

Dışı inşaat alanı gibi iğrenç.

Kabul etmemiz gerek yeni yapilan stadlarin icinde estetik olarak en kotusu bizim ki olabilir. Bakiyorum resimlerinede hic elit bir tarafi yok. Koskoca Galatasaray'in stadi boyle mi olur. Ne disi , ne koltuk dizilisi , ne catisi hic bir tarafi kaliteli degil. Mesela ben her zaman mac oykulerini izleyen biriyim , fener ve bjknin mac oykulerinde genellikle taraftarlarin mac oncesi stada gelisi falan gosteriliyor. Millet ne guzel yuruyerek kol kola mac havasina giriyor. Birde bizimkilere bakiyorum resmen iskence cekiyor millet. Daracik gecislerden 30-40 bin kisi gecmeye calisiyor sonra stadin onunde sirada bekliyor , metroda sira bekliyor.

Cok acayip kazik yedik bu stat konusunda. Beceriksiz yonetimlere yaziklar olsun. Vodafone Arena'ya bakiyorum birde kalite , gorunus olarak falan bizimkinden cok onde. Kaliteli oldugunu belli ediyor.Birde led isiklandirmasi falan koymuslar Cumhuriyet bayrami icin kirmizi beyaz yapmis gayet estetik.

arena-ic1.jpg

Birde bizimkine bakiyorum

ve-tt-arenada-beklenen-oldu_640.jpg

Galatasaray'imiz suphesiz daha iyisini hakediyor.

Son düzenleme:
Kabul etmemiz gerek yeni yapilan stadlarin icinde estetik olarak en kotusu bizim ki olabilir. Bakiyorum resimlerinede hic elit bir tarafi yok. Koskoca Galatasaray'in stadi boyle mi olur. Ne disi , ne koltuk dizilisi , ne catisi hic bir tarafi kaliteli degil. Mesela ben her zaman mac oykulerini izleyen biriyim , fener ve bjknin mac oykulerinde genellikle taraftarlarin mac oncesi stada gelisi falan gosteriliyor. Millet ne guzel yuruyerek kol kola mac havasina giriyor. Birde bizimkilere bakiyorum resmen iskence cekiyor millet. Daracik gecislerden 30-40 bin kisi gecmeye calisiyor sonra stadin onunde sirada bekliyor , metroda sira bekliyor.

Cok acayip kazik yedik bu stat konusunda. Beceriksiz yonetimlere yaziklar olsun. Vodafone Arena'ya bakiyorum birde kalite , gorunus olarak falan bizimkinden cok onde. Kaliteli oldugunu belli ediyor.Birde led isiklandirmasi falan koymuslar Cumhuriyet bayrami icin kirmizi beyaz yapmis gayet estetik.

arena-ic1.jpg

Birde bizimkine bakiyorum

ve-tt-arenada-beklenen-oldu_640.jpg

Galatasaray'imiz suphesiz daha iyisini hakediyor.

Aslında bu konuda çok konuşacak şey var yapımında baya takip etmiştim bizim stadda betonarme en ön plandaydı ve taşıyıcı V kolonları da ön plana çıkarılmıştı bu yüzden fazla dokunulmadı ve masraf yapılmadı tabi ki de bunun başlıca sebebi tokidir. Stad cephesi düzeltilmeyecek bir şey değil benim rahatsız eden stad içindeki koltuklar özellikle renk olarak da zamanında inanılmaz kötü bir tercih yapıldı ne kırmızı ne pembe ikisi arasında bir renk ayrıca merdiven boşlukları da maçlar da o kadar fazla ki rahatsız edici oluyor(O merdiven boşlukları sebebi stadın 3-5 dk arasında tamamen boşaltılmasında dolayı). Şu an stada müdahale edemiyoruz çünkü üst kullanım hakkına sahip değiliz ama sahip olduktan sonra ilk olarak bütün stadın daha modern ve kırmızı koltuklarla değiştirilmesi iyi olur özellikle abartılı merdiven boşluklarını biraz daha normal hale getirirsek kapasite de 52.500 den 60.000 lere kadar gelebilir bu da fazladan gelir demek. Stadın cephesinde ufak düzenlemelerle çok hoş bir hale gelebilir ama dediğim gibi önce üst kullanım hakkını almamız gerekiyor yoksa ne kadar konuşsak boş ulaşım, stad içi ve dışı konular için üst kullanım hakkı gerekli :oley:

Son düzenleme:
Aslında bu konuda çok konuşacak şey var yapımında baya takip etmiştim bizim stadda betonarme en ön plandaydı ve taşıyıcı V kolonları da ön plana çıkarılmıştı bu yüzden fazla dokunulmadı ve masraf yapılmadı tabi ki de bunun başlıca sebebi tokidir. Stad cephesi düzeltilmeyecek bir şey değil benim rahatsız eden stad içindeki koltuklar özellikle renk olarak da zamanında inanılmaz kötü bir tercih yapıldı ne kırmızı ne pembe ikisi arasında bir renk ayrıca merdiven boşlukları da maçlar da o kadar fazla ki rahatsız edici oluyor(O merdiven boşlukları sebebi stadın 3-5 dk arasında tamamen boşaltılmasında dolayı). Şu an stada müdahale edemiyoruz çünkü üst kullanım hakkına sahip değiliz ama sahip olduktan sonra ilk olarak bütün stadın daha modern ve kırmızı koltuklarla değiştirilmesi iyi olur özellikle abartılı merdiven boşluklarını biraz daha normal hale getirirsek kapasite de 52.500 den 60.000 lere kadar gelebilir bu da fazladan gelir demek. Stadın cephesinde ufak düzenlemelerle çok hoş bir hale gelebilir ama dediğim gibi önce üst kullanım hakkını almamız gerekiyor yoksa ne kadar konuşsak boş ulaşım, stad içi ve dışı konular için üst kullanım hakkı gerekli :oley:

Hocam bizimkiler ust kullanim hakkini alsalar bile bir bok yapmazlar gibi geliyor :D

Özledim be stadımı.Bu sezon rize maçına gidebildim sadece.İşlerimden dolayı malesef bu sene çok zor.Pazartesi maçı olursa gideceğim.

üst kullanım hakkı falan tamamda birazda polatta dahil ozamandan beri yönetimlerin işine gelmiyor stada para harcamak. herhangi bir getirisi olmayan iş için zahmet etmeye değer görmüyorlar.
icat çıkarmayın, boşa masraf yapmayın nasılsa müşteri öylede böylede geliyor kafası.
daha evvel çok farklı düşünüyordum bu konuda bende.

üst kullanım hakkı falan tamamda birazda polatta dahil ozamandan beri yönetimlerin işine gelmiyor stada para harcamak. herhangi bir getirisi olmayan iş için zahmet etmeye değer görmüyorlar.
icat çıkarmayın, boşa masraf yapmayın nasılsa müşteri öylede böylede geliyor kafası.

Aynen reis. Bunlarin umrumda degil...

Yazı da stad mı olur

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Şu renk koltuk düzenini bi yapamadılar merdiven boşlukları ve şu renk koltuklar muhteşem olurdu ama dış cephelerde resimlerdeki gibi yapılabilirdi ne yazık ki o günlerdeki yönetimsel becerisizliklerin cezasını şimdi çekiyoruz umarım üst kullanım hakkından sonra bir şeyler değişir ama mevcut yönetim de boşa masraf borç harç vs diyip geçiştirecekler :hat:
Bilbao%206.jpg

1%2B%25282%2529.JPG

cape-town-stadium.jpg

emirates_stadium-550x250.jpg

Su borc isleri bir rayina girsin, bu stadin isleri de bir haledilmeli. Ufak bir yatirim lazim oraya, daha güzel olmali.

Sevgili Ozan Can arkadasa katılıyorum. Ust Kullanım hakkı alındıktan sonra stada ufak bazı yatırımlar yapmak suretiyle hem stad daha guzel olur, hem ek gelir olur..Neler yapılabilir?
1-Koltuklar degişir. Yeni renk ve oturma duzeni ile kapasite 60.000 e cıkar.
2-Stad dışı giydirme malzeme suretiyle modern ve estetik hale getirilir.
3-Her gun milyonlarca aracın gectiği guzergahta bulunan stad ve cevresi reklam çalışması için kullanılır.

Insanin uzulecegi seylerle elindekini kiyaslamasi anca moral bozuklugu yaratir . Stadyumlari karsilastirirken ve gorselligini resimlere dokerken fenerin stadini filan kiyaslayin bizimkiyle , 3 asagi 5 yukari benzerler , tipleri olmasa da zihinlerdeki derecesi , ama vodafone dan resim koyarsaniz haksiz rekabet olur diger iki klube

hayatim boyunca bjk nin herhangi bir seyini kiskanacagimi soyleseler ,adamlarin ne kata gol gol diyen mezarci seyircisini , ne iki tane avrupa maciyla gundemde tutmaya calistiklari avrupali kimliklerini , ne de daha esitlenmek icin bile almalari gereken 2 ek yildiz varken lokal basarilarini kiskanirim

ama stadyum , ama o stadyum malesef kere malesef cok cok iyi . ve isin komigi bazen bizim maclara (ornegin super finaldeki 0-2 lik mac gibi) truva yapardim ve eski inonu de bu hissi bugunku kadar olmasa verirdi

oranin gecmisten gelen bir avantaji var ve stadi altindan da yapsalar diger kluplerin bu kiyaslamadan ustun cikma sansi yok

Geri
Üst Alt