İ. Kaan Kapcı
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 7.230
- 835
- 1.878
ET ?ET olmayınca gelirimiz 23 milyon € azalmış. Tamam CL kıstası var da ET olsaydı yine başa baş yapardı. Çok büyük şey kaçırdık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ET ?ET olmayınca gelirimiz 23 milyon € azalmış. Tamam CL kıstası var da ET olsaydı yine başa baş yapardı. Çok büyük şey kaçırdık
GK başlığına yazacaktım; yanlış yazmışım. Erden Timur’dan bahsediyorum. Geçen sene bulduğu sponsorlukların üstüne konulmamış. Bu sene gelirimiz 23 milyon € azalmış. CL-EL farkına tekabül ediyor o da. ET olsa aynı tutardı bu rakamı
Ruhsat işinde bekliyorsun. Arada olayları İbb'de olan olayları da unutmamak lazım. Kemerburgaz akademi de oyalama işinin olduğunu düşünmüyorum. Aslantepe vadisi işinin olacağı ise başak konu onun olacağına ben inanmıyorurm.Kemerburgaz akademi kısmı içinde ruhsat almayı bekliyoruz diyorlar aylardır belediye okadar uzatırmış ruhsat sürecini kaç ay oldu o konuda da bence oyaliyorlar finansman bulamadılar ama ruhsatı bekliyoruz diyorlar