Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

hahah ahahaha haha Baros kapıyı söküp götürmüş..:)

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

20110111.193525_IST384_1496189_Q2MB9_580x410.jpg

link yokmu tvnin ?

Kardeş yapmayn etmeyin ya.. o golü Casillas'da yiyebilirdi.

Bencede kaleci %100 ama bu aksamki golle ilgili degil.

Dostum yedigi gol icin demiyorum, her kaleci hatali gol yer ki golde hatasi oldugunu dusunmuyorum.Fakat isliklanan bir kaleciden daha hayir gelmeyecegini dusunuyorum.Ayrica Aykut'ta bu mac konsantrenin k si yoktu.Mac 1-1 ken sag caprazdan verdigimiz pozisyonda aciyi kapatmaya bile tenezzul etmedi.Oyuncu topa biraz daha yerden vursa kesin goldu.Bombos birakti.Kaleci sart kisacasi

Siir Facebook'a dustu beyler :)

Size iyi uykular.

[video=youtube;RbwSbApL_Pc]https://www.youtube.com/watch?v=RbwSbApL_Pc[/video]

8 senedir buradayım, kendimi geliştiremedim hiç, topa vurmayı bile öğrenemedim, top tutmayı bilmiyorum, her hava topunda eziliyorum demiyor da gol yemedim falan diyor, suç da onun değilmiş, 2 adam var daha önde ne yapıyorsun diye sormazlar mı sana?

Aykut hikaye anlatmasın, 8 sene önce de dedim, hala da diyorum, kaleci falan değil.

Haginin simdiye kadarki kadro secimlerini ve oynattigi futbolu begenmiyorum ama hakkinida vermek lazim,Kalliden buyana ilk defa 70inci dakikadan sonra savasan bir takim gördüm ve toplam 2milyo euroya bize Kazim ve Culioyu kazandirdi

aykutun açıklamalarından biri büyük bir talihsizlik .. ben 10 sene sonra puan alabildgimiz kadıköye gol yemeyen bir kaleciyim :(:( fena batırdı .. kendinde gördüğü başarıya bak

Hala Aykut ve Ufuk bize yeter diyen arkadaslar varmı?

Aykut un ne hatası var golde bana bi anlatın adam şansa bala gol attı burağın fb ye attığı gibi

Şimdi 2 tane defans oyuncusu şekersporlu futbolcunun önünü kapatmış. Bu durumlarda kaleciler çıkışmaz toplara aşırtma gol yememek için. Aykut ne yapacağını bilemeyen olayları süzemeyen bir kaleci olduğu için topa doğru çıkmayı seçti ve çokta üsten gitmemesine rağmen aşırtma bir gol yedi. Golde %90 Aykut hatalıdır.

Haginin simdiye kadarki kadro secimlerini ve oynattigi futbolu begenmiyorum ama hakkinida vermek lazim,Kalliden buyana ilk defa 70inci dakikadan sonra savasan bir takim gördüm ve toplam 2milyo euroya bize Kazim ve Culioyu kazandirdi

Futbolcudan anlıyor bence bundan sonra 'Haginin Transferlerine' ön yargılı davranmayalım

Kazım : Bu takıma geldigim için Allah'a şükrediyorum .

aykut tutuşmuş,biletinin kesileceğini anladı sanırım..

Artık kimin takımdan kesileceğini ,kimin takımdan gönderileceğini anlamadık!!

AYKUT-SERVET-GÖKHAN-AYHAN-BARIŞ-SARP-AYDIN-SERDAR Ö. HALA BU TAKIMDA FORMA GİYİYORSA ......

Gelecek transferlerden bahsetmeye hiç gerek yok !!

Öncelikli hedef bu kazmalardan bir an önce kurtulmalıdır .Yerlerine kimin oynadığı gerçekten önemli değil!

Bu akşam şu da anlaşıldı ki GS taraftarı artık haysiyet şeref gibi erdemleri bir kenara bırakıp ,

Kazım Kazım gibi ayağına top yakışan adamı bile alkışlıyorsa taraftarı bu duruma getiren yönetim utansın !!!!

Adnan POLAT ;Sezgin olan adaşını da al ve biran önce git allah aşkına !!

defol git be aykut. bundan birkac yil öncede bir gazeteci sordu;kaleci ariyor galatasaray diye.aykutun cevabi; casillas gelecekse tamam.(kendini nerde görüyor anlamiyorum)

Geri
Üst Alt