Ali Şen: "Bir gün önce arasaydım, Fatih Terim, Fenerbahçe'de olacaktı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1629712013599.png

Ali Şen: "İlk defa bir şey açıklamak istiyorum; başkanlık yaptığım süreçte Fatih Terim'e Fenerbahçe'yi çalıştırması için teklifte bulunmuştum. Ona teklifte bulunduğun gün bana, 'Dün Galatasaray ile anlaştım' dedi. Demek ki bir gün önce arasaydım, Fatih, Fenerbahçe'de olacaktı."

Ali Şen: "Ali Koç şimdi giderse hepimiz üzülürüz. Mali açıdan en rahat kulüp Fenerbahçe."

Ali Şen: "Fenerbahçe bu sezon kesinlikle şampiyon olacak. Ben yürekten inanıyorum. Çok önemli transferlere imza attı Fenerbahçe. Çok iyi bir kadroya sahip. Ali Koç başkanlığında Fenerbahçe şampiyon olacak." (Sabah)

Yaw he he Ali goç başkan şikeciler de şampiyon tamam

Hep bunun hayaliyle yanıp tutuştunuz kendi fatih teriminizi aradınız ama olmadı o yüzden ondan bu kadar nefret ediyorsunuz :cigara:

Bu mallar bizle uğraşmak için bjk ye yanladı,oysa sergeni çok kolay kapabilirlerdi bu sene

o zamanlar fb'ye gitmiş olsa, şuan ads'yi falan yönetiyordu herhalde

Geçen sezon başındaki açıklaması da buna benzerdi bu herifin.

Fitili ateşledi, bu sene Sivas bile şampiyon olur ama fener olamaz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

ilk defa mı, her kamerayı gördüğünde söylemiyor mu bunu. herifin terim'e teklif götürebilmesi, 5 yıllık başkanlığının en büyük zaferi.

"Dün Galatasaray'la anlaştım." demek, "Bir günle kaçırdın yoksa seve seve gelirdim." mi demek?

Geçen sezon başında da Fenerbahçe uzay takımı kurdu, Nisan ayında şampiyon olurlar diyordu. Hayırlısı diyelim.

Neden tek dertleri, açıklamaları Galatasaray!

Geri
Üst Alt