GSC Haber Ali Yüce İstifasını Resmi Olarak Açıkladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Galatasaray Spor Kulübü'nde yönetim kurulunda seri istifalar geldiği belirtiliyor. 4 isim istifa etti. Yönetim bugün 18.00'de toplanıyor.

▪️ Yönetim düşebilir ve Olağanüstü Genel Kurul kararı alınabilir.

Galatasaray'da yönetimden istifa eden ilk isim Ali Yüce.

(@343_digital)

1724867664715.png

Hadi inşallah!

Dört kişinin istifası yönetim düşmesi için yetiyormuydu?

Galatasaray Spor Kulübü'nde yönetim kurulunda seri istifalar geldiği belirtiliyor. 4 isim istifa etti. Yönetim bugün 18.00'de toplanıyor.

(@343_digital)
allah'ım hayatta en büyük isteğim bu şu an

ne olur yönetim düşsün ne olur

Acil bir biçimde kongreye gidilmesi lazım, bu yönetim acz içinde şu an, hiçbir şeyi doğru yapacak kudrette ve kalitede değil

dursun istifa etmeden boş
Adnan Polat'ın son dönemi ilk Haldun Üstünel istifa etmişti anlaşamayıp. Daha sonra yönetim ibra edilmeyince Mehmet Helvacı, Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya 3 istifa daha gelmişti. Adnan Polat duramadıydı.

Bu kadar yöneticinin istifa ettiği bir yönetimin ömrü de çok fazla olamaz.

(@343_digital)

Şampiyonlar liginden de önce bu bilet olayı bu adamların işini bitecek gibi geliyor. Bunu kim yapıyorsa salağa yatıp o "kişiyi" koruyorlar lakin o isim de iyice ayyuka çıktı gibi duruyor. Bence istifalar da, toplantı da bu olay kaynaklı.

Galatasaray yönetimi bugün saat 18.00'de RAMS Park'ta olağanüstü toplantı kararı aldı.

(TRT Spor)

Nevzat Dindar: "Galatasaray’da 16.00’da Sportif AŞ, 18.00’da ise yönetim toplantısı var. Bakalım ne olacak."

Geri
Üst Alt