# Aliaksandr Paŭlavič Hleb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Aliaksandr Paŭlavič Hleb

SkySports - Barca want to keep Hleb

Barca director Txiki Beguiristain insists that the club are not looking to offload Alexander Hleb.

Hleb'le hala görüşülüyo.spilevski diye bir menajeri var devamlı kulbe fax atiyor.adam kendi para kopartmaya calisiyor.ilk sirada zate hleb var.babel falan listenin arkasinda.3.sirada oliveira var.oda cok heycansiz para para para diyo.ben ineternt cafeden yaziyom o yüzden herzaman yazamiyom gusura galmayin.hakkimda yaziyonuz ama ayip bende kizarim:mad:

Hleb'le hala görüşülüyo.spilevski diye bir menajeri var devamlı kulbe fax atiyor.adam kendi para kopartmaya calisiyor.ilk sirada zate hleb var.babel falan listenin arkasinda.3.sirada oliveira var.oda cok heycansiz para para para diyo.ben ineternt cafeden yaziyom o yüzden herzaman yazamiyom gusura galmayin.hakkimda yaziyonuz ama ayip bende kizarim:mad:

Oğuz Serdar olmayasın sen?;)

Ach Alican Ach!!!

Daha hangi yüzlen gelip yaziyosun?!

Sen kimin neyisin,duyumlarini nerden aliyosun söylede bizde inanak.

Adanalisin demek,arkadaslar,yönetimde Adanali biri varmi,bilen varmidir acaba?!

Insallah dogru cikarda hepimiz utaniriz sonra ama....ozamana kadar sana gülmek zorundayim:D:D

Alican birsey sorcam..Adanadan mı giriyorsun foruma???

Arkadaşlar her kolpa habere aynalı sazan gibi atlamayın suç birazda sizlerde!Ben misal kaleye transfer yapılsın gerisi umurumda değil yapılmasada olur.Alt yapıdan çıkarılsın oynatılsın.

Biglia su anda tv izliyor. Temin sordum transfer var mi? Bilmem dedi.

:-)

Peki ankaradasında bu faks falan nerden biliyorsun..Sanki kulüb binasındasın..

Hleb'e kanca

Yönetim, Brezilyalı yıldızı satarsa Belaruslu virtüöze teklif yapacak.

Rota İspanya

Transferde önceliği bir golcü ile bir stopere veren G.Saray, Cassio Lincoln'ün gitme ihtimaline karşılık iyi bir '10 numara' arayışına başladı. Yönetimin, Almanya kampına da katılmayan sambacıyı artık tamamen gözden çıkardığı ve alternatif olarak Barcelonalı Alexandr Hleb'i gündemine aldığı öğrenildi. Lincoln satılabilirse,

Belaruslu oyun kurucu için resmi girişimlere başlanacağı belirtiliyor.

Yedek kalıyor

Katalan ekibine 2008'de Arsenal'den transfer olan Hleb, İspanya'da umduğunu bulamadı. Messi, İniesta ve Xavi gibi yıldızların arasında sadece 19 maçta şans bulan ve genellikle yedek kulübesinde oturan orta saha oyuncusunun, Rijkaard faktörüyle ikna edilebileceği kaydedildi. Belarus'ta 4 kez yılın futbolcusu seçilen, Stuttgart'ta asist kralı olan, Arsenal'de zirve yapan Hleb, 27 yaşında.

Kaynak:Fotomaç

Fotomaç yazdıysa yattı bu transfer:) Olacağı varsa da olmaz..

10 numara konumunda felan yazıyolar hlep öyle bir oyuncu değil ki kanat oynayan biri hem bizim taktikte 10 numara pozisyonu olmayacaktır.

bİ UMUDUMUZ VARDI HLEB DİYE FOTOMAÇ YAZINCA ODA BİTTİ :(:(

Hleb hortlamış kaç gündür yazılıp çizilmiyordu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt