GSC Scout # Aliou Dieng

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1624888038285.png

Aliou Dieng
Doğum tarihi/Yaş: 16 Eki 1997 (23)
Uyruk:
Mali
Mali
Boy: 1,84 m
Mevki: Önlibero
Güncel Milli oyuncu:
Mali
Mali
Uluslararası maçlar/goller: 12/1

16 Ekim 1997 doğumlu Malili Ön libero son derece atletik bir vücuda sahip 19/20 sezonunda 41 maçı var son 3 sezondur sakatlık yüzünden maç kaçırma durumu yok Mc Alger de 47 Ahly de 73 maça çıktı oyuncu gelişime son derece açık ve oyunu giderek yükseliyor

Mohamed'i aldığımız Zamalek gibi Mısır'ın diğer büyük kulübü El Ahly oyuncusu futbol hastalarının mutlaka ismini duyduğu bir oyuncudur izlerken dikkatinizi çekmemesi imkansız müdahaleleri sert ve yerinde top ve oyun takibi iyi pes etmeyen bir oyunu var çabuk bir oyuncu

pas kalitesi yerinde top sürüşü iyi, topu hem sürerek hem de diyagonal veya dikine uzun topla rakip alana taşıyabilir ondan çok fazla gol ve asist katkısı almayı düşünmezsiniz ama o varken orta saha üstünlüğünü rakibinize vermezsiniz iş ahlakı ile ilgili kötü bir haber olmadı

olumsuzluklar var mı elbette sert ve dengesiz müdahele sebebiyle rakibe faul aldırma durumu oluyor aklıma gelenler bunlar ama olsun o kadar kusur kadı kızında da olur Manchester United kulübü de oyuncuyu yakından takip ediyor benim için Dieng ön libero tabirinin örneğidir

@GrandeCapitano3

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 128256

Aliou Dieng
Doğum tarihi/Yaş: 16 Eki 1997 (23)
Uyruk:
Mali
Mali
Boy: 1,84 m
Mevki: Önlibero
Güncel Milli oyuncu:
Mali
Mali
Uluslararası maçlar/goller: 12/1

16 Ekim 1997 doğumlu Malili Ön libero son derece atletik bir vücuda sahip 19/20 sezonunda 41 maçı var son 3 sezondur sakatlık yüzünden maç kaçırma durumu yok Mc Alger de 47 Ahly de 73 maça çıktı oyuncu gelişime son derece açık ve oyunu giderek yükseliyor

Mohamed'i aldığımız Zamalek gibi Mısır'ın diğer büyük kulübü El Ahly oyuncusu futbol hastalarının mutlaka ismini duyduğu bir oyuncudur izlerken dikkatinizi çekmemesi imkansız müdahaleleri sert ve yerinde top ve oyun takibi iyi pes etmeyen bir oyunu var çabuk bir oyuncu

pas kalitesi yerinde top sürüşü iyi, topu hem sürerek hem de diyagonal veya dikine uzun topla rakip alana taşıyabilir ondan çok fazla gol ve asist katkısı almayı düşünmezsiniz ama o varken orta saha üstünlüğünü rakibinize vermezsiniz iş ahlakı ile ilgili kötü bir haber olmadı

olumsuzluklar var mı elbette sert ve dengesiz müdahele sebebiyle rakibe faul aldırma durumu oluyor aklıma gelenler bunlar ama olsun o kadar kusur kadı kızında da olur Manchester United kulübü de oyuncuyu yakından takip ediyor benim için Dieng ön libero tabirinin örneğidir

@GrandeCapitano3
Fakir makalelesi gibi duruyor videolarda valla

benficanın çıt kırıldım topçularından daha besili duruyor ama istedikleri para da çokmuş.

Mohammed usulü ile almaya çalışacaklar muhtemelen.

Bakalım olacak mı ?

10 milyonluk topçu olsa bu yaşa kadar patlardı. mostafa tarifesi yeterlidir, fazlası ziyan.

Hiç uzun uzadıya video izlemeye gerek yok topu alıp dönüp dripling yapması ve pas atma becerisi olması
yeterli zaten fiziği baya iyi alın gelin direk topu alıp yanına verecek 6 numaralardan bıktık

al ahly oranın en büyük takımı galiba
zamalekten oyuncu alırken epey zorlanmıştık bunda da baya zorlarınız
ihtimal vermiyorum bu transferin gerçekleşmesine

baya bi videosunu izledim ve bu herife inanılmaz yükseldim.

fizik gücü bu kadar yüksek olup beli dönebilen futbolcu çok nadirdir.

dribbling, tackling, stamina, jumping, vision, pass vs. adamda herşey belli seviyenin üzerinde.

tek sorun bu topçu nasıl 23 yaşında? onu iyi araştırmak lazım. adı yabancı basında sürekli man. utd ile anılmış fakat olur da getirebilirsek bence direk 5 yıl sözleşme vurup, marcao ile kendisinin satışı yasaklanmalı.

Geri
Üst Alt