GSC Scout # Aliou Dieng

Hani bana kahve bardağı yapıyodun abi
Orayı sorma hiç. Ben işyerimi kapatalı 1 bucuk yılı geçti. Makineleri ürünleri falan topladım bir depoda duruyor. Sözde planım geçen yıl eylülden sonra pandemi bitecek ben de uygun dükkan bulursam özlüce olmazsa beşevler tarafına taşınmaktı. Ama halen duruyor. Kiralar küçücük 4 bin 5 binden başlıyor cesaret edemiyorum çünkü can damarım okullar henüz net olarak faaliyete geçmedi.
O yüzden en azından şimdilik affımı istiyorum :(

Dieng, Adana Demirspor'a başkan Murat Sancak'tan önceki yönetim döneminde gelmişti. Dieng, Adana Demirspor'a geldiğinde sportif direktör olan şu anda Galatasaray scout ekibinde yer alan Gürcan Aday, geçtiğimiz yıl Dieng için Mısır'a gitti ve Fatih Terim'e olumlu rapor verdi.

Madem ozaman Sportif direktördü, niye almamis?

Dieng, Adana Demirspor'a başkan Murat Sancak'tan önceki yönetim döneminde gelmişti. Dieng, Adana Demirspor'a geldiğinde sportif direktör olan şu anda Galatasaray scout ekibinde yer alan Gürcan Aday, geçtiğimiz yıl Dieng için Mısır'a gitti ve Fatih Terim'e olumlu rapor verdi.

Madem ozaman Sportif direktördü, niye almamis?
Yönetim kabul etmemiştir

Transfer başlığında birisi (İsmini unuttum, geri dönmeye üşendim) çok güzel bir benzetme yapmış: Dany Nounkeu!..Antep' de sergilediği olağanüstü atletik performansla Fatih Terim' in hayranlığına mazhar olmuştu; zaman zaman oynadığı ÖL mevkiinde de şimdi Dieng' in yaptığı gibi yardırıyordu. Antep' teki maçlarını yeterince seyretmiş hiç kimsenin itiraz etmesine ihtimal vermiyorum...Aman ha! Tarih tekrrür etmesin, Hocam iyi düşün lütfen...

6 numara oynayacak futbolcunun soğukkanlı, hızlı düşünüp uygulayabilen, oyun zekası iyi, pozisyon bilgisi yüksek biri olması gerekiyor ki bunlar bakımından Dieng hakkında net olumsuz bir izlenim edindim, bulabildiğim videolarda. Atletizm de önemlidir ama sonra gelir...

Varmi 7,5 Mio € ?

2019 temmuz sicaginda
mc alger takimindan al ahly takimina 1,1 m 'e transfer olmus yanilmiyorsam.

geldigimiz 2021 agustos ayinda ''bahse gecen rakamlar'' kendi takimi icin scouting ve de transfer basarisi olarak adlandirabilinir-sayet bu rakamlara transferi yapilirsa...

2019 temmuz sicaginda
mc alger takimindan al ahly takimina 1,1 m 'e transfer olmus yanilmiyorsam.

geldigimiz 2021 agustos ayinda ''bahse gecen rakamlar'' kendi takimi icin scouting ve de transfer basarisi olarak adlandirabilinir-sayet bu rakamlara transferi yapilirsa...

Böyle adamlar Scout Transfer degil!
(y)

Maçını izliyorum da öyle kazmalığı fazla yok akıyo gidiyo maçta.Yazın Pulgar yerine gelmesini isterim..

Vallaha rektaslar ön libero olarak koşsun bicsin, fiziki mücadele etsin kafi geliyor. Ben şahsen uzaktan şut yeteneği üst düzey ve sezgi ve pas kalitesine sahip onlibero görmek isterim

Geri
Üst Alt