Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.822
- 20.520
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana kaslı uzun bir kuzey avrupalı verelim o zaman
Sarışın kuzeyli bir hanıma hayır demem ihanet olur.sana kaslı uzun bir kuzey avrupalı verelim o zaman
Orayı sorma hiç. Ben işyerimi kapatalı 1 bucuk yılı geçti. Makineleri ürünleri falan topladım bir depoda duruyor. Sözde planım geçen yıl eylülden sonra pandemi bitecek ben de uygun dükkan bulursam özlüce olmazsa beşevler tarafına taşınmaktı. Ama halen duruyor. Kiralar küçücük 4 bin 5 binden başlıyor cesaret edemiyorum çünkü can damarım okullar henüz net olarak faaliyete geçmedi.Hani bana kahve bardağı yapıyodun abi
Yönetim kabul etmemiştirDieng, Adana Demirspor'a başkan Murat Sancak'tan önceki yönetim döneminde gelmişti. Dieng, Adana Demirspor'a geldiğinde sportif direktör olan şu anda Galatasaray scout ekibinde yer alan Gürcan Aday, geçtiğimiz yıl Dieng için Mısır'a gitti ve Fatih Terim'e olumlu rapor verdi.
Madem ozaman Sportif direktördü, niye almamis?
Varmi 7,5 Mio € ?
2019 temmuz sicaginda
mc alger takimindan al ahly takimina 1,1 m 'e transfer olmus yanilmiyorsam.
geldigimiz 2021 agustos ayinda ''bahse gecen rakamlar'' kendi takimi icin scouting ve de transfer basarisi olarak adlandirabilinir-sayet bu rakamlara transferi yapilirsa...
20.000 Dolar yetiştirme bedelini ödeyememişler....Yönetim kabul etmemiştir
mizaha biraz ara verelimNe dieng
mizaha biraz ara verelim