GSC Scout # Aliou Dieng

Dieng Scout Repor :

Dieng
, çoğunlukla 4-2-3-1 dizilişinde alçak orta saha oyuncusu olarak kullanılıyor. Genellikle iki orta saha oyuncusu arasında çift pivotta daha defansif olarak oynar. Bu pozisyonda, U23 ve üst düzey düzeyde MC Algers, Al Ahly ve Mali için düzenli olarak oynadı.

Dieng'in sıklıkla oynadığı derin orta saha rolünde, önemli savunma görevlerine sahip görünüyor. Topa sahip olma dışında takımının en önemli top galibi olması ve tehlikeyi okuyabilmesi ve rakip hücumculara tehlikeli paslar atabilmesi bekleniyor.

Topa sahipken, hazırlık oyununa üç şekilde katkıda bulunması gerekiyor gibi görünüyordu: proaktif olarak topa sahip olmayı daha derin alanlara yaymak, ileri görüşlü, ilerici paslar ile hızlı ataklar yapmaya çalışmak ve top taşıma yeteneğini kullanmak ve rakipleri geçmek için hız.

Dieng fiziksel bir kopyadır. 1.84 m boyundadır ve açıkça tanımlanmış pazı ve kuadriseps ile zayıf ve kaslı bir yapıya ve güçlü, çatlamış bir gövdeye sahiptir. Bu ona mükemmel bir güç ve güçlü bir temel verir, bu da onu sağlam ve güçlü bir oyuncu yapar. Onun heybetli fiziği etkileyici.

Topa sahipken, iyi yapılandırılmış çerçevesi, topu rahatça korumasını ve rakiplerinden gelen fiziksel baskıyı püskürtmesini sağlıyor. Topa sahip olmadan, fizikselliği, rakiplerine hükmetmesine ve onları topa sahip olmasına zorluyor. Bu, top için bir rakiple omuz omuza rekabet ettiğinizde fark edilir.

Dieng'in fiziksel gücü, yakıcı hızı ve ivmesiyle tamamlanıyor.

Dieng güçlü ve hızlı bir oyuncu ama aynı zamanda iyi bir dayanıklılığı var.

Bir düelloda topu kazanamazsa, oyunda ilerlemesini önlemek için rakibe faul yaptığından emin olur. Bu, yapması gerekenden daha fazla faul yaptığı anlamına geliyor, ancak bu, takımının hedefini savunma ve nihayetinde maç kazanma arzusunun bir kez daha altını çiziyor. Dieng'in müdahalesine gelince, kararlılığını ve topu kazanma isteğini kesin ve temiz müdahalelerle birleştirerek onu etkili bir top kazananı yapıyor.

O çok yetenekli bir oyuncu. Sahip olduğu potansiyel, Avrupa'nın en iyi beş liginde bir kulüp için önemli bir oyuncu olabileceğini gösteriyor.

Eyer gelirse sezonu bitirmeden PL'ye satilir 2 katina en az bence, alicisi cikar kesinlikle Ndiaye örnegi gibi. Ndiaye'den ne farki var diyenler, sonucta adam ilk geldiginde iyi oynadi, iyi paraya satildi. Sonrasi tekrar geldiginde begenilmedi ama ben gelen paraya bakarim. Dieng +/-20 milyona gittigi sürece kimse hayir demez.
Youtube'dan izledim tek dogrusu. Bence potansiyeli var.

Her şeyi yapmaya çalıştığı için dağınık görüntü veren ve bunu telafi etmek için atletik yeteneğine güvenen biri olduğu izlenimini edindim. Bu tür adamların DOS oynamasından hep tedirgin olurum; topa dokunamadığı her riskli müdahalesinde kart görme ihtimali yüksek olur; erken göreceği bir kartla maçın sonu zor gelir...

Oynadığı ligin kalitesini hesaba katıyorum ama daha kaliteli bir ligde kolayca evrim geçirmesini beklemek iyimserlik olur...Ben bu transfere 'çekinser' bakıyorum...Daha ofansif görünse de Harroui yi, daha olgun bir görüntü verdiği için tercih ederdim. Zaten Berkan veya Taylan' la tandem olması beklenen futbolcunun defansif ağırlıklı olması yerine çift yönlü olması daha evladır...

Sen videolarda sadece en iyi müdahalelerini görüyorsun. Faullü kartlı hareketleride vardır, full maçını izlemek lazım bu driblingleri her maç yapıyormu kaç defa yapıyor mesela.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ndiaye mudahale ederken bile dengesiz girip alıyordu faul yapmıyordu ancak ufak bir timing hatasında kırmızı görecek müdahaleler ediyordu ondan bahsediyorum.

Her şeyi yapmaya çalıştığı için dağınık görüntü veren ve bunu telafi etmek için atletik yeteneğine güvenen biri olduğu izlenimini edindim. Bu tür adamların DOS oynamasından hep tedirgin olurum; topa dokunamadığı her riskli müdahalesinde kart görme ihtimali yüksek olur; erken göreceği bir kartla maçın sonu zor gelir...

Oynadığı ligin kalitesini hesaba katıyorum ama daha kaliteli bir ligde kolayca evrim geçirmesini beklemek iyimserlik olur...Ben bu transfere 'çekinser' bakıyorum...Daha ofansif görünse de Harroui yi, daha olgun bir görüntü verdiği için tercih ederdim. Zaten Berkan veya Taylan' la tandem olması beklenen futbolcunun defansif ağırlıklı olması yerine çift yönlü olması daha evladır...
istockphoto-1127378918-612x612.webp

7M ye kadar alınabilir.

Atletik zenci fetişi ingilizlere her türlü 15M ye satılır.

Geri
Üst Alt