- 18 Mayıs 2011
- 53.025
- 56.900
- 4.613
bizim adamin kotu sanidigimiz seyi yuksek yazmislar , iyi sandigimiz seyi de dusuk yazmislarPassing 15 diyor la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim adamin kotu sanidigimiz seyi yuksek yazmislar , iyi sandigimiz seyi de dusuk yazmislarPassing 15 diyor la
Tabiki cok istedigim oyuncu Gedson ile.
Ndiaye etkisi olur
İnşallah bize gelir ve bizde de tutar o zaman..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha iyii kesici daha iyi fizik ve hız. Dengesiz müdahale yok. Bu benim videolardan aldığım izlenimimNdiaye’den ne farkı var, biri anlatabilir mi?
Daha iyii kesici daha iyi fizik ve hız. Dengesiz müdahale yok. Bu benim videolardan aldığım izlenimim
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ndiaye mudahale ederken bile dengesiz girip alıyordu faul yapmıyordu ancak ufak bir timing hatasında kırmızı görecek müdahaleler ediyordu ondan bahsediyorum.Sen videolarda sadece en iyi müdahalelerini görüyorsun. Faullü kartlı hareketleride vardır, full maçını izlemek lazım bu driblingleri her maç yapıyormu kaç defa yapıyor mesela.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her şeyi yapmaya çalıştığı için dağınık görüntü veren ve bunu telafi etmek için atletik yeteneğine güvenen biri olduğu izlenimini edindim. Bu tür adamların DOS oynamasından hep tedirgin olurum; topa dokunamadığı her riskli müdahalesinde kart görme ihtimali yüksek olur; erken göreceği bir kartla maçın sonu zor gelir...
Oynadığı ligin kalitesini hesaba katıyorum ama daha kaliteli bir ligde kolayca evrim geçirmesini beklemek iyimserlik olur...Ben bu transfere 'çekinser' bakıyorum...Daha ofansif görünse de Harroui yi, daha olgun bir görüntü verdiği için tercih ederdim. Zaten Berkan veya Taylan' la tandem olması beklenen futbolcunun defansif ağırlıklı olması yerine çift yönlü olması daha evladır...
2 harfNdiaye’den ne farkı var, biri anlatabilir mi?
Hani bana kahve bardağı yapıyodun abi
Neyin peşindesinHani bana kahve bardağı yapıyodun abi
SeninNeyin peşindesin
Neyin peşindesin