Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.608
- 21
- 353
Yakında Recep Tayyip Erdoğan (s.a.v.) falan yazacaklar.
sasirmam

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zihniyet kör lakin demek istediğinin bu olduğunu sanmıyorum. "Allah'ın insan için tanımladığı bütün pozitif vasıflara sahip" demek istemiştir.
Sadece iki kelime eksikliği ile aranan bahaneyi vermiş gibi görünüyor.
Kulların amelleri nin gerçek amaçları, evvela niyetleri ile ölçülür..
Ve öyle de olmalıdır.
Bunu kullanmak isteyenler bile amacın bu olmadığının zaten farkındalar. Boşa kürek çekmektir bence..
Verdikleri kömürlerle beyinler dumanaltı, makarnaların proteini eksik. Normal.
Tuna bunu söyleyen cocuk degil,adam gibi konusamiyorsa ya susacak yada lafini tartarak söyleyecek...
Kömür falan umurumda degil..insan hic mi tepki koymaz arkadas ..Oyunu satan satsin,insan yinede agzini acar, bu kadar ucuza satmaz insan oyunu,gercekten anliyamiyorum...Narkoz yemis bir millete döndük..
Ben az çok seni tanıdım gökhan .
Bu konuyu açan sensin ama gönül huzuru ile sen bile inanmıyorsun bu amaçla söylediğine.
Bu sözler bu başlığı haketmiyor..Büyük ah alacaksın..
Hiç boşuna enerjini, huzurunu böyle abuk-sabuk, ayakları yere basmayan işlerle harcayıp da kendi kendini heder etme kardeşim..
Adamakıllı bişeyler bulursan en yakınında saf tutmazsam ŞEREFSİZİM.....[/quote]
O yazdigin bir kelimeyi kaldir Tuna,yakismiyor sana..sonra istersen sabaha kadar sohbet ederiz..Kaldirmiyorum diyorsan, hak ettigin sekilde agir cevap veririm sana ..
O yazdigin bir kelimeyi kaldir Tuna,yakismiyor sana..sonra istersen sabaha kadar sohbet ederiz..Kaldirmiyorum diyorsan, hak ettigin sekilde agir cevap veririm sana ..
Hangi kelimeyi
Bu konuyu açan sensin ama gönül huzuru ile sen bile inanmıyorsun bu amaçla söylediğine.
Bu sözler bu başlığı haketmiyor..Büyük ah alacaksın..
boldladigim yere bakarsan görürsün,tabii AKP´yi korumaktan bire saniye vazgecip okumayi denersen..
editledim rahatsızolduysan
sende alıntını ona göre düzenle..
Bu konu üzerinde de ancak bu kadar konuşulur..
Bu tarz konularda alaycı ifadeler kullanmak çok yanlış, şaka yapayım derken dinden çıkabilirsiniz..
Konunun çok çarpıtıldığını düşünüyorum, adam kesinlikle bunu kastetmemiştir, kimse bunu kastetmez..
Bence kastettiği şey, "Başbakan, Allah'ın insanlara bahşetmiş olduğu tüm vasıfları üzerinde toplayan bir lider.."