Allah'a Şirk Koşan AKP'li Milletvekili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun ,halen AKp´yi koruma pesinde olanlar var....:nonchalance:

Zihniyet kör lakin demek istediğinin bu olduğunu sanmıyorum. "Allah'ın insan için tanımladığı bütün pozitif vasıflara sahip" demek istemiştir.

Sadece iki kelime eksikliği ile aranan bahaneyi vermiş gibi görünüyor.

Kulların amelleri nin gerçek amaçları, evvela niyetleri ile ölçülür..

Ve öyle de olmalıdır.

Bunu kullanmak isteyenler bile amacın bu olmadığının zaten farkındalar. Boşa kürek çekmektir bence..

Sanki bütün konuşması normal tek Allah'ın vasıfları sorun adamın tüm konuşması falso yok dış güçler falan anca normal olmayan beyinlerin inanabileceği şeyler anlatmış kimse kendini kandıramasın.

Niyeti ile yaptığı bir olmayacak kadar acizlik içinde olan insanların bu milletin vekili olması en hafif tabirle rezilliktir kendini ifade etmekten aciz bir insan diyoruz.

Sadece iki kelime eksikliği ile aranan bahaneyi vermiş gibi görünüyor.

Kulların amelleri nin gerçek amaçları, evvela niyetleri ile ölçülür..

Ve öyle de olmalıdır.

Bunu kullanmak isteyenler bile amacın bu olmadığının zaten farkındalar. Boşa kürek çekmektir bence..

Tuna bunu söyleyen cocuk degil,adam gibi konusamiyorsa ya susacak yada lafini tartarak söyleyecek...

Verdikleri kömürlerle beyinler dumanaltı, makarnaların proteini eksik. Normal.

ihale ve rüşvet operasyonu sayfasında bu akepe liler yakında tayyibe allah diye tapmaya başlarlar demiştim malesef dediğim doğru çıktı

Verdikleri kömürlerle beyinler dumanaltı, makarnaların proteini eksik. Normal.

Kömür falan umurumda degil..insan hic mi tepki koymaz arkadas ..Oyunu satan satsin,insan yinede agzini acar, bu kadar ucuza satmaz insan oyunu,gercekten anliyamiyorum...Narkoz yemis bir millete döndük..

Tuna bunu söyleyen cocuk degil,adam gibi konusamiyorsa ya susacak yada lafini tartarak söyleyecek...

Ben az çok seni tanıdım gökhan , doğru konuşalım..

Bu konuyu açan sensin ama gönül huzuru ile sen bile inanmıyorsun bu amaçla söylediğine.

Bu sözler bu başlığı haketmiyor..Büyük ah alacaksın..

Hiç boşuna enerjini, huzurunu böyle abuk-sabuk, ayakları yere basmayan işlerle harcayıp da kendi kendini heder etme kardeşim..

Adamakıllı bişeyler bulursan en yakınında saf tutmazsam ŞEREFSİZİM.....

Kömür falan umurumda degil..insan hic mi tepki koymaz arkadas ..Oyunu satan satsin,insan yinede agzini acar, bu kadar ucuza satmaz insan oyunu,gercekten anliyamiyorum...Narkoz yemis bir millete döndük..

Dış mihraplar deyip deyip milleti kekliyorlar. Aslında sorulacak soru açık net ve basit ? Türkiye'de hırsızlık yapmakla dış güçlerin işi neymiş alakası neymiş ? HSYK'dan yargıdan vs banane. Soru bu. Ama bir Allah'ın kulu çıkıpta bu basit soruyu soramıyor.

Ben az çok seni tanıdım gökhan .

Bu konuyu açan sensin ama gönül huzuru ile sen bile inanmıyorsun bu amaçla söylediğine.

Hiç boşuna enerjini, huzurunu böyle abuk-sabuk, ayakları yere basmayan işlerle harcayıp da kendi kendini heder etme kardeşim..

Adamakıllı bişeyler bulursan en yakınında saf tutmazsam ŞEREFSİZİM.....[
/quote]

O yazdigin bir kelimeyi kaldir Tuna,yakismiyor sana..sonra istersen sabaha kadar sohbet ederiz..Kaldirmiyorum diyorsan, hak ettigin sekilde agir cevap veririm sana ..

Bunları yazarken ciddimisin ,

ibretle okudum , bir partinin bir kişinin fanatikliği bu seviyede olamaz olmamalı ,

buradaki eleştilerin temelini dahi anlayamamışsın yada çarptırıyorsun ,

Yaradan'ın adını sakız yaptıkları o ağızlarından çıkan ile kafalarındaki asıl şeyin farkını eleştirmiyoruz ,

Yaradan büyük Allah'ın adının yalakalık amacıyla kullanılmasını eleştiriyoruz ,

yazık yahu cidden utandım , Allah kör fanatikleri ıslah etsin herşeyin aşırısı zarar !

Bu kadar cahilin oldugu yerde bu adama inanan binlerce kisi vardır bu ülkede emin olun . Allahsız kitapsız adam.

Bu tarz konularda alaycı ifadeler kullanmak çok yanlış, şaka yapayım derken dinden çıkabilirsiniz..

Konunun çok çarpıtıldığını düşünüyorum, adam kesinlikle bunu kastetmemiştir, kimse bunu kastetmez..

Bence kastettiği şey, "Başbakan, Allah'ın insanlara bahşetmiş olduğu tüm vasıfları üzerinde toplayan bir lider.."

dinden çıkmak mı ,nerde gördün öyle bir durum,

sen mi karar veriyorsun buna,savunacam diye sıvama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt