Allah'a Şirk Koşan AKP'li Milletvekili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dış güçlerin, faiz lobisinin oyunu, montaj bunlar.

@Emrah Yıldırım Kitle konuyu kardesim,kimse benim actigim bir konu yüzünden ceza almasini istemem..zaten beynine oksijen gitmeyenlere birsey anlatamazsin..

Ben az çok seni tanıdım gökhan , doğru konuşalım..

Bu konuyu açan sensin ama gönül huzuru ile sen bile inanmıyorsun bu amaçla söylediğine.

Bu sözler bu başlığı haketmiyor..Büyük ah alacaksın..

Hiç boşuna enerjini, huzurunu böyle abuk-sabuk, ayakları yere basmayan işlerle harcayıp da kendi kendini heder etme kardeşim..

Adamakıllı bişeyler bulursan en yakınında saf tutmazsam ŞEREFSİZİM.....

Yolsuzluk konusuna bekleriz :D

Konu başka yöne kayarsa ciddi şekilde kilitlerim konuyu ben.

Onur görmüyor musun adam "Bu sözler bu başlığı haketmiyor..Büyük ah alacaksın.."gibi sacma sapan yorumlar yapip milleti provoke ediyor,birde cevap vermeden kacip gidiyor..kirmizi ile yazma fantazisi var herhalde bu Tuna´nin:):)

Bu uyarıdan sonra ortalığı karıştıracak mesajlar atıp huzur kaçıranlar amacı mantıklı şekilde tartışmak olmayıp sadece sorun çıkartmak isteyenler konudan uzaklaştırılacaktır.

Onur görmüyor musun adam "Bu sözler bu başlığı haketmiyor..Büyük ah alacaksın.."gibi sacma sapan yorumlar yapip milleti provoke ediyor,birde cevap vermeden kacip gidiyor..kirmizi ile yazma fantazisi var herhalde bu Tuna´nin:):)

bu tarz yazıları yazanlar rte den veya ona ait kurumlardan birinden nemalanıyordur renkdaş. ben buna inanıyorum artık. başka bir açıklama bulamıyorum. körü körüne, bu sözde adamları savunayım da nasıl olursa olsun şeklinde burada tetikçilik yapan bazı tipler var sadece bu arkadaş değil. ama bu arkadaşların menfaati makarna, kömür olduğuna inanmıyorum ben. daha büyük şeyler götürüyorlar bence. nasıl bir menfaatleri var ne götürüyorlar acaba çok merak ediyorum. kimin hakkını yiyorlar, hangi harama el uzatıyorlar bilmek isterdim. ama birşeyler var o belli.

milletvekiline gelirsek eğer ona zaten söyleyecek bir lafım yok. böyle millete böyle milletvekili müstehaktır. bir de burda demezler mi öyle demek istemedi aslında şöyle demek istedi falan diye :D nasıl savunacaklarını şaşırdı şeytanın avukatları :D

Böyle millete böyle vekil böyle başbakan.

Yolsuzluk konusuna bekleriz :D

Ben oraya uğradım ve son mesajımı attım emmoğlu.:D

Aslında yolsuzluk diyerek sofraya konulan şeyin 17 aralıkta ilk gün söylediğim gibi sadece komplolar totali olduğunu sizde iyi biliyosunuz da kaşıması zevkli oluyo diye kaşıyosunuz işte, elalem iş başında görsün..:ka25:

Size kolay gelsin.

Bu Konulardaki kriterim biraz korumacı olabilir.

Çünkü ben, bu vatanın taşının üstüne hayırlı amaçla taş koyanı sırtımda taşımakta tereddüt etmem.

Daha evveldende söyledim, benim ne refah partisi, ne de selamet vs ne de o akıntıdan hiç bir zihniyetle işim olmaz. Aksine gıcık da olurum çoğu zaman, dini istismar, odak vede sonucunda menfaat merkezi olarak kullanmaya çalıştıkları için. :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

Ama bazı gerçeklerinde beni kör etmesine asla izin vermem... Kimsede bu konuda benim kusuruma bakmasın lütfen..

Aslında bu absürt konuya da tekrardan dönmeye hiçmi hiç niyetim yoktu.

Ama @Onur Eren kardeşimi severim. Uzattığı elinin boş kalmasını da istemem.:ka21:

bu tarz yazıları yazanlar rte den veya ona ait kurumlardan birinden nemalanıyordur renkdaş. ben buna inanıyorum artık. başka bir açıklama bulamıyorum. körü körüne, bu sözde adamları savunayım da nasıl olursa olsun şeklinde burada tetikçilik yapan bazı tipler var sadece bu arkadaş değil. ama bu arkadaşların menfaati makarna, kömür olduğuna inanmıyorum ben. daha büyük şeyler götürüyorlar bence. nasıl bir menfaatleri var ne götürüyorlar acaba çok merak ediyorum. kimin hakkını yiyorlar, hangi harama el uzatıyorlar bilmek isterdim. ama birşeyler var o belli.

milletvekiline gelirsek eğer ona zaten söyleyecek bir lafım yok. böyle millete böyle milletvekili müstehaktır. bir de burda demezler mi öyle demek istemedi aslında şöyle demek istedi falan diye :D nasıl savunacaklarını şaşırdı şeytanın avukatları :D

Sözcü Gazetesi

Böyle bir genclik yetistiriyorlar:(

Şirk koşmasa bile,birini betimlerken bu sözler mi kullanılır.Zihniyetin bozukluğunu gösteriyor bunlar.

forumda başbakanımızı sevmek savunmak suç maalesef..her yer isyan her yer ağababalığı olmuş forum..

güya demokratik hukuk bir forumuz ama tek zihniyet inenü zihniyeti sarmış dört bir yanımızı..

sayın başkanımız Recep Tayyip Erdoğana derin saygı sevgi muhabbet duyuyorum ve GSARAY forumunun siyaset ve başbakan karşıtlığıyla haşır neşir oluşu hiç hoş değil..

farklı düşünüyoruz diye "öteki"leştirmek zorundamısınız?

Abartmamak gerekir bu durumu Allaha şirk koşmakla alakası yok bunun güzel bir yalama yıkama yapmış tayyibe

forumda başbakanımızı sevmek savunmak suç maalesef..her yer isyan her yer ağababalığı olmuş forum..

güya demokratik hukuk bir forumuz ama tek zihniyet inenü zihniyeti sarmış dört bir yanımızı..

sayın başkanımız Recep Tayyip Erdoğana derin saygı sevgi muhabbet duyuyorum ve GSARAY forumunun siyaset ve başbakan karşıtlığıyla haşır neşir oluşu hiç hoş değil..

Kac seneden beri Galatasaray Baskani ile görüsmeye tenezzül etmeyen Rte sikeci Fener´in ayrit etmeden her elemani ile görüsmek icin can atiyor.Böyle bir adami niye gercek Galatasaraylilar korusun!!!O Galatasaraylilari zaten ötekilestirmis,sucu bizde degil kendisinde arasin..

söylediğin gibi burası GALATASARAY Forumu. Rahmetli olmuş Başkanına 50.000 G.Saray'lının önünde küfür etme cüreti göstermiş, bırak yöneticilerini f.bahçeli yorumcu ve şovmenlerle dahi sıklıkla görüşmekten çekinmeyip, Koskoca G.Saray'ın Başkanına senelerdir randevu dahi vermeyen, bürokratik her konuda G.Saray'a engel çıkartıp fb yi şike sürecinde koruyan bir zihniyeti bu forumda korumak savunmak zorunda değiliz. bu zihniyet anasını da fenerbahçesini de alsın defolsun gitsin...

Ak partisi sevdalilarini forumdan temizlesek mutlu olurum sahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt