- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Dış güçlerin, faiz lobisinin oyunu, montaj bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben az çok seni tanıdım gökhan , doğru konuşalım..
Bu konuyu açan sensin ama gönül huzuru ile sen bile inanmıyorsun bu amaçla söylediğine.
Bu sözler bu başlığı haketmiyor..Büyük ah alacaksın..
Hiç boşuna enerjini, huzurunu böyle abuk-sabuk, ayakları yere basmayan işlerle harcayıp da kendi kendini heder etme kardeşim..
Adamakıllı bişeyler bulursanen yakınında saf tutmazsam ŞEREFSİZİM.....
@Emrah Yıldırım Kitle konuyu kardesim,kimse benim actigim bir konu yüzünden ceza almasini istemem..zaten beynine oksijen gitmeyenlere birsey anlatamazsin..
@Emrah Yıldırım Kitle konuyu kardesim,kimse benim actigim bir konu yüzünden ceza almasini istemem..zaten beynine oksijen gitmeyenlere birsey anlatamazsin..
Konu başka yöne kayarsa ciddi şekilde kilitlerim konuyu ben.
Onur görmüyor musun adam "Bu sözler bu başlığı haketmiyor..Büyük ah alacaksın.."gibi sacma sapan yorumlar yapip milleti provoke ediyor,birde cevap vermeden kacip gidiyor..kirmizi ile yazma fantazisi var herhalde bu Tuna´nin![]()
Yolsuzluk konusuna bekleriz![]()
bu tarz yazıları yazanlar rte den veya ona ait kurumlardan birinden nemalanıyordur renkdaş. ben buna inanıyorum artık. başka bir açıklama bulamıyorum. körü körüne, bu sözde adamları savunayım da nasıl olursa olsun şeklinde burada tetikçilik yapan bazı tipler var sadece bu arkadaş değil. ama bu arkadaşların menfaati makarna, kömür olduğuna inanmıyorum ben. daha büyük şeyler götürüyorlar bence. nasıl bir menfaatleri var ne götürüyorlar acaba çok merak ediyorum. kimin hakkını yiyorlar, hangi harama el uzatıyorlar bilmek isterdim. ama birşeyler var o belli.
milletvekiline gelirsek eğer ona zaten söyleyecek bir lafım yok. böyle millete böyle milletvekili müstehaktır. bir de burda demezler mi öyle demek istemedi aslında şöyle demek istedi falan diyenasıl savunacaklarını şaşırdı şeytanın avukatları
![]()
dinden çıkmak mı ,nerde gördün öyle bir durum,
sen mi karar veriyorsun buna,savunacam diye sıvama
forumda başbakanımızı sevmek savunmak suç maalesef..her yer isyan her yer ağababalığı olmuş forum..
güya demokratik hukuk bir forumuz ama tek zihniyet inenü zihniyeti sarmış dört bir yanımızı..
sayın başkanımız Recep Tayyip Erdoğana derin saygı sevgi muhabbet duyuyorum ve GSARAY forumunun siyaset ve başbakan karşıtlığıyla haşır neşir oluşu hiç hoş değil..
farklı düşünüyoruz diye "öteki"leştirmek zorundamısınız?
forumda başbakanımızı sevmek savunmak suç maalesef..her yer isyan her yer ağababalığı olmuş forum..
güya demokratik hukuk bir forumuz ama tek zihniyet inenü zihniyeti sarmış dört bir yanımızı..
sayın başkanımız Recep Tayyip Erdoğana derin saygı sevgi muhabbet duyuyorum ve GSARAY forumunun siyaset ve başbakan karşıtlığıyla haşır neşir oluşu hiç hoş değil..
farklı düşünüyoruz diye "öteki"leştirmek zorundamısınız?