Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.176
- 25.765
- 2.808
bu 4 lünün arkasına iki tane makalele lazım.-Sane-------Yunus---------Barış-
------------Osimhen-------------
Bu şekilde olur gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu 4 lünün arkasına iki tane makalele lazım.-Sane-------Yunus---------Barış-
------------Osimhen-------------
Bu şekilde olur gibi.
Lemina ve Torreira fit oldugunca sorun olmaz. Hem Baris zaten defansina yardim ediyor, Osimhen'de oyle. Yunus'ta sakatliktan dondu mu o da yardim eder.bu 4 lünün arkasına iki tane makalele lazım.
Sara'yı 35'e fln okutalım.sarayı kestin o zaman
Zaten iyi ki gelmemiş bu hayalet.simanski de bizim tesisleri gezmisti sanki
sonra fb acikladi
bekleyip görelim bakalim
ütopik düşünüyorsun. şl de ilk 11 oynayıp oymadığı belli olmayan topçu sıkıntı olur. Planın net olmalı yoksa başarılı olamazsınYedek diye bir şey olmayacak.
CL 8
Lig 34
Kupa 3-6
Süper Kupa 1-2
En az 50 maç var oynanacak.
Sane dahi arada yedek kalır gelirse.
11 başlar çıkar vs.
Yunus -3 pozisyon
Barış-4 pozisyon (bek, kanatlar, forvet)
Sane -3 pozisyon
Sara -2 pozisyon (8, 10)
Torreira- 2 pozisyon (6, 8)
Kaan - 3 pozisyon (bek, stoper, 6)
Sallai - 2 pozisyon (kanat, bek)
Oynuyor takımda.
Kaleci, Sanchez, İcardi ve gelirse Osimhen hariç hemen herkes çoklu mevki de oynar.
Morata ve İcardi bile 10 oynadı yani.
ütopik düşünüyorsun. şl de ilk 11 oynayıp oymadığı belli olmayan topçu sıkıntı olur. Planın net olmalı yoksa başarılı olamazsın
avrupada başarı para ile olmaz. doğru planlama ile olur. ihtiyacına göre gelişime açık topçu transferi ve yetiştirmesi ile olur. Neden saneyi ısrarlar istediğimizi anlamadım. barış ve osimhenin kesin gittiği senaryoda sane bize çok faydalı olur. onlar kalırsa takımın planı düzeni sıkıntı olurAvrupada başarı isteniyorsa bu maaliyetlere katlanacaksın. Mücadele ettiğin rakiplerin en kötü kadro kalitesi 500 600milyon avrolarda. Osimhen transferi sayesinde bu günleri yaşıyoruz. Ayrıca gardiye de yatsın kalksın dua etsin başkan. Yoksa takımda çokça carrusca gibi adamlar oynuyor olurdu şuanda.
Bilmiyorum ya umarım iyi olur, çok fazla hayal kırıklığına uğradığımız için artık çok tedirgin bakıyorum.Zaha ile alakası olmaz, Zaha ömrünü sıradan bir tek takımda geçirmiş büyük takım oyuncusu olmayan biriydi, kıyaslayacaksak Sneijderle kıyaslayabiliriz kariyer olarak.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saneyi neden sadece kanat olarak düşünüyorsunuz ki ? Adamın sol ayağı ciddi raket gibi. Delici ve patlayıcı. 10 numara pozisyonunda da değerlendirilebilir. Bence Sara'da satılacak 30 35 gibi rakamlara. Barışında gitme ihtimalini az görmüyorum. Barış Osimhen takası bekliyorum açıkçası. Hem kanat hem 10 oynayan adam. Daha ocakta 29una girmiş. Snijder transferi gibi bir transfer olur. Ayrıca Saneyi bugün 20 30 dan aşşağıya alamazsın +en az 10 12 seviyesinde maaşavrupada başarı para ile olmaz. doğru planlama ile olur. ihtiyacına göre gelişime açık topçu transferi ve yetiştirmesi ile olur. Neden saneyi ısrarlar istediğimizi anlamadım. barış ve osimhenin kesin gittiği senaryoda sane bize çok faydalı olur. onlar kalırsa takımın planı düzeni sıkıntı olur
Barış etmiyor malesefLemina ve Torreira fit oldugunca sorun olmaz. Hem Baris zaten defansina yardim ediyor, Osimhen'de oyle. Yunus'ta sakatliktan dondu mu o da yardim eder.