GSC Haber Alman Basını: "Leroy Sané, Galatasaray'ı tercih etti"

Parayı seçmemiş, fenere ve araba para için gitmemiş. Adam stadtan etkilenmiş şampiyonlar ligi istiyo. Şimdi bu adam ruhsuz gamsız öyle mi?? İnşallah gelirde millet futbolcu görür.
Dipnot : Al Hilal başkanı sonunda Galatasaray ı almaya çalışacak. Adamları delirttik xD
Ne Galatasaraymış lan diyodur. Bilmiyo tabi yaprak..

yunusu 10 numaraya atarsak istemsizce kendini sağ tarafa kırabilir gibi geliyor,, saneyle üst üste binebilirler.

he oldu ki okan hoca yine tavşan çıkardı yunusu presçi on yaptı santrafora osimhen/muani/nunez tarzı birini atabilirsek

sane - yunus - barış
osimhen

bu dörtlü hem kalite hem fizik olarak avrupada her takımla baş edebilir düzeyde bence.

Ne diyeyim ilk tercihim değildi ama hayırlı olur umarım.
Maaşına gelince: Adamın güncel değeri 32 milyon euro olarak gösteriyor.
Hadi gerçekçi olup 20 milyon diyelim. Adam 3 yıl 30-35 milyon Euro gibi bir miktara oynayacak. Valla akıllı iş yaptı yönetim gerçekten gelirse. Çokta pahalı değil

Yedek diye bir şey olmayacak.

CL 8
Lig 34
Kupa 3-6
Süper Kupa 1-2

En az 50 maç var oynanacak.

Sane dahi arada yedek kalır gelirse.

11 başlar çıkar vs.

Yunus -3 pozisyon
Barış-4 pozisyon (bek, kanatlar, forvet)
Sane -3 pozisyon
Sara -2 pozisyon (8, 10)
Torreira- 2 pozisyon (6, 8)
Kaan - 3 pozisyon (bek, stoper, 6)
Sallai - 2 pozisyon (kanat, bek)

Oynuyor takımda.

Kaleci, Sanchez, İcardi ve gelirse Osimhen hariç hemen herkes çoklu mevki de oynar.

Morata ve İcardi bile 10 oynadı yani.
ütopik düşünüyorsun. şl de ilk 11 oynayıp oymadığı belli olmayan topçu sıkıntı olur. Planın net olmalı yoksa başarılı olamazsın

ütopik düşünüyorsun. şl de ilk 11 oynayıp oymadığı belli olmayan topçu sıkıntı olur. Planın net olmalı yoksa başarılı olamazsın

Sane oynar her türlü.

Yunus da oynar muadili yok, Bernardo vs gelmezse.

Barış-Sane kanat, Yunus forvet arkası gibi takılır. SÜrekli pozisyon değiştirirler.

Barış sola, Sane sağa
Sane ortaya, Yunus sola

gibi.

Avrupada başarı isteniyorsa bu maaliyetlere katlanacaksın. Mücadele ettiğin rakiplerin en kötü kadro kalitesi 500 600milyon avrolarda. Osimhen transferi sayesinde bu günleri yaşıyoruz. Ayrıca gardiye de yatsın kalksın dua etsin başkan. Yoksa takımda çokça carrusca gibi adamlar oynuyor olurdu şuanda.

Avrupada başarı isteniyorsa bu maaliyetlere katlanacaksın. Mücadele ettiğin rakiplerin en kötü kadro kalitesi 500 600milyon avrolarda. Osimhen transferi sayesinde bu günleri yaşıyoruz. Ayrıca gardiye de yatsın kalksın dua etsin başkan. Yoksa takımda çokça carrusca gibi adamlar oynuyor olurdu şuanda.
avrupada başarı para ile olmaz. doğru planlama ile olur. ihtiyacına göre gelişime açık topçu transferi ve yetiştirmesi ile olur. Neden saneyi ısrarlar istediğimizi anlamadım. barış ve osimhenin kesin gittiği senaryoda sane bize çok faydalı olur. onlar kalırsa takımın planı düzeni sıkıntı olur

Zaha ile alakası olmaz, Zaha ömrünü sıradan bir tek takımda geçirmiş büyük takım oyuncusu olmayan biriydi, kıyaslayacaksak Sneijderle kıyaslayabiliriz kariyer olarak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmiyorum ya umarım iyi olur, çok fazla hayal kırıklığına uğradığımız için artık çok tedirgin bakıyorum.

Umarım işin sonunda Dursun kulübü batırıp defolup gitmez.

Çünkü batırmadan defolup gitmeli.

Sane'nin gollerinde çalabilir

avrupada başarı para ile olmaz. doğru planlama ile olur. ihtiyacına göre gelişime açık topçu transferi ve yetiştirmesi ile olur. Neden saneyi ısrarlar istediğimizi anlamadım. barış ve osimhenin kesin gittiği senaryoda sane bize çok faydalı olur. onlar kalırsa takımın planı düzeni sıkıntı olur
Saneyi neden sadece kanat olarak düşünüyorsunuz ki ? Adamın sol ayağı ciddi raket gibi. Delici ve patlayıcı. 10 numara pozisyonunda da değerlendirilebilir. Bence Sara'da satılacak 30 35 gibi rakamlara. Barışında gitme ihtimalini az görmüyorum. Barış Osimhen takası bekliyorum açıkçası. Hem kanat hem 10 oynayan adam. Daha ocakta 29una girmiş. Snijder transferi gibi bir transfer olur. Ayrıca Saneyi bugün 20 30 dan aşşağıya alamazsın +en az 10 12 seviyesinde maaş

Geri
Üst Alt