Almanya'dan Kovulan Türk Aile!

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

bazı haber kaynaklarında evrakta sahtecilik yaptıkları için kovuldukları söyleniyor.

Büyük ihtimal Döçland'da hapse girmeyi yeğlerlerdi. Adamlar en ağır cezayı vermişler.

Oyle ya da boyle vatan hasretleri bitmis buralarin degerini yerinde bilirler artik.

1608467882897.webp

Havaalanında iner inmez vatan toprağını öpen bir haliyeti ruhiyeleri var.

Yorum yapamıyorum. Haberi okuduğum zaman bir haz yaşadım, ama bu fotoğraf ve bir başka foto daha vardı; onları görünce çocuklardaki hüznü görünce üzüldüm. Ama ilerde babaları gibi olacağı için sevindim. Tuhaf.

Yalandir...

Mahkemeye verirler, Para cezasi.
Yok sinir disi, birseyler var burda

@Musap Aydinli
Bilgi alalim :ROFLMAO:

Die Sprecherin des Regierungspräsidiums (RP) Kassel, Katrin Walmanns, begründete die Abschiebung gegenüber der Werra-Rundschau so: “Alle Familienmitglieder sind seit Langem vollziehbar ausreisepflichtig. Die Frist zur freiwilligen Ausreise ist ungenutzt verstrichen. Daraufhin wurde die Ausreise zwangsweise durchgeführt.”

Türkiyeye kovulmalari uzun zamandir belliymis. Bunlar baya birsey yapmistir, yoksa cocuklarini bile niye ülke disi etsin alman devleti? Birine tükürmeyle olmaz böyle sey.

Die Sprecherin des Regierungspräsidiums (RP) Kassel, Katrin Walmanns, begründete die Abschiebung gegenüber der Werra-Rundschau so: “Alle Familienmitglieder sind seit Langem vollziehbar ausreisepflichtig. Die Frist zur freiwilligen Ausreise ist ungenutzt verstrichen. Daraufhin wurde die Ausreise zwangsweise durchgeführt.”

Türkiyeye kovulmalari uzun zamandir belliymis. Bunlar baya birsey yapmistir, yoksa cocuklarini bile niye ülke disi etsin alman devleti? Birine tükürmeyle olmaz böyle sey.
yollarımızı kıskandıkları için diye yorumladım

Geri
Üst Alt