Almanya'dan Kovulan Türk Aile!

anlatılmak istenenin çalışmak değil çalıştığının karşılığını alamamak olduğunu anladığın an bunları haksız yere savunmayıda bırakacaksın

sen zaten çalışmayı seviyosun ama maden ocağında 20 saat çalışan adam çalışmayı sevmiyo haklısın
Sen severmiydin maden ocaginda calismayi?

Ben heryerde kendi sirketimi kurarim sen merak etme

Burada da bir kac defa soyledim, kimse orali olmadi. Dropshipping yaparim, yine ac kalmam Allahin izniyle.

Rizki verende alanda , iyiside kotusude Allahtandir. Ben buna inanirim, buna iman ederim!

Turkiye, Cin, Somali fark etmez benim icin

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türkiye'de de yeterince soyulacak kaz bulur bunlar merak etmeyin.

sent via GSC

Burada da bir kac defa soyledim, kimse orali olmadi. Dropshipping yaparim, yine ac kalmam Allahin izniyle.

Rizki verende alanda , iyiside kotusude Allahtandir. Ben buna inanirim, buna iman ederim!

Rdaş antudayken aldığım tadı bana kendi forumumuzda yaşattın tşk

Oturma izinleri yok, sigortalari carpmislar. Bastan demisler bunlara oturma izinleriniz yok öyle veya böyle yollanacaksiniz. 10küsür sene dayanmislae
Neye laga luga yapiyorlar o zaman, zaten postalanacaklarmis. Birde Almanin hakkina girmisler. Hem bu dunyayi hem oteki tarafi zora sokmuslar.

Kusura bakmayinda resmen malin onde gidenleriymis o zaman.

"Türk ordusuna hizmet etmeyi reddettim".

Almanyada kalabilmek için aklınıza gelebilecek bilumum kepazelik ve şerefsizliği yapacak kan emici orçoları mecburen Türkiye'ye alıcaz.
Allah kahretsin!

Son düzenleme:
yasi kücük oldugu icin oturma iznini iptal ettiler
hapise girmedi diye biliyorum ben
Keşke şöyle 6 ay yatsaydı belki caydırıcı olurdu.
İkleriki hayatı için bazı değerleri daha iyi anlayabilirdi.

Bu aileye gelecek olursak, herkes ettiğini bulur.
O tükürük olayı da bunların uydurduğu bir yaranma politikası.

Bunlara acımayacaksın sonra acınacak duruma düşüyorsun.

Gscimbom

Die Sprecherin des Regierungspräsidiums (RP) Kassel, Katrin Walmanns, begründete die Abschiebung gegenüber der Werra-Rundschau so: “Alle Familienmitglieder sind seit Langem vollziehbar ausreisepflichtig. Die Frist zur freiwilligen Ausreise ist ungenutzt verstrichen. Daraufhin wurde die Ausreise zwangsweise durchgeführt.”

Türkiyeye kovulmalari uzun zamandir belliymis. Bunlar baya birsey yapmistir, yoksa cocuklarini bile niye ülke disi etsin alman devleti? Birine tükürmeyle olmaz böyle sey.
@Fatih Celik

Die Sprecherin des Regierungspräsidiums (RP) Kassel, Katrin Walmanns, begründete die Abschiebung gegenüber der Werra-Rundschau so: “Alle Familienmitglieder sind seit Langem vollziehbar ausreisepflichtig. Die Frist zur freiwilligen Ausreise ist ungenutzt verstrichen. Daraufhin wurde die Ausreise zwangsweise durchgeführt.”

Türkiyeye kovulmalari uzun zamandir belliymis. Bunlar baya birsey yapmistir, yoksa cocuklarini bile niye ülke disi etsin alman devleti? Birine tükürmeyle olmaz böyle sey.

Translate yaptim :D

Bölgesel konsey (RP) sözcüsü Kassel, Katrin Walmanns, Werra-Rundschau'ya sınır dışı edilmeyi şu şekilde açıkladı: “Tüm aile üyeleri uzun süredir yasal olarak ülkeyi terk etmek zorunda kaldılar. Gönüllü ayrılma için son tarih kullanılmadan geçti. Sonra zorla ayrılma gerçekleştirildi. "

kardeş sen niye bu kadar boş yapıyorsun sen çalışmayı seviyorsunda biz sevmiyormuyuz adam sana açık açık söylemiş çalışmak değil karşılığını alamamak konu.

Kaç senedir almanyada yaşıyorsun bu zamana kadar neden gelmedin yaşın kaç senin?

niye ki çok sevdikleri dünya liderinin yönettiği ülkeye gelmişler? niye suratları asılmış anlamadım...:unsure::unsure:

kardeş sen niye bu kadar boş yapıyorsun sen çalışmayı seviyorsunda biz sevmiyormuyuz adam sana açık açık söylemiş çalışmak değil karşılığını alamamak konu.

Kaç senedir almanyada yaşıyorsun bu zamana kadar neden gelmedin yaşın kaç senin?
Ben Almanyada yasamiyorum rdas. Hollanda dayim. 35 yasindayim, burada dogdum buyudum.

Tartisma cikacak, konu uzayacak. Suan hic ugrasamam o yuzden mesajimi EDITLEDIM

Geri
Üst Alt