Cumhuriyet tarihimizin güreş ve halterden sonraki en başarılı branşı net olarak kadın voleyboldur bana göre. Hem milli takımlarda hem kulüplerde inanılmaz bir istikrar yakalamış durumdayız. Mesela erkek basketbolda kulüplerde Avrupa'nın en iyi takımlarından ikisi (Anadolu Efes ve Fenerbahçe Doğuş) yine Türk takımı ama milli takımlarda kulüp takımlarımızdaki seviyeden çok uzağız. Olimpiyat elemeleri falan var mesela ama gitmemiz çok zor. Ama kadınlarda olimpiyat elemelerinde ben Tokyo'ya gideceğimizden çok emindim zaten ve gittik de. Şu anda kadın voleybolda öyle bir seviyedeyiz ki şu anda Almanya galibiyeti falan sevindirmiyor beni ve benim gibi kadınlar voleybolunu biraz da olsa takip edenleri. Yarın Çin maçı var mesela o maç çok önemli.
Ama genel olarak konuşursak da bu turnuvayı biz ve ABD dışında pek de ciddiye alan yok bu sene. Çünkü Olimpiyatlar var ve Çin, Sırbistan, İtalya gibi güçlü ülkeler B takımlarıyla buradalar. As takım koçları bile yok başlarında o kadar B takımlarıyla oynuyorlar yani. Bakalım neler olacak göreceğiz ama ABD ve Brezilya maçları çok önemli bana kalırsa çünkü o bu iki takım as kadrolarıyla buradalar sanırım.