Alp Yalman'ın Karşısına Hukukçu Rakip!

Tanimiyorum. Guclu bir ekiple geldigi soyleniyor. Alp Yalman'i sevdigimi hep soyledim de yonetim ekibi igrenc tiplerden olusuyor.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Alp yalman olsun diyenlerdendim bende ama adam polat gibi fener sevdalısı çıkdı. Desteğimi geri alıp sayın prof. Dok. ktırıyorum taraftar olarak

ali dürüst albayrak falan girerse listeye ve prandelli gönderilirse fatih terimin tekrar takımın başına geçmesi bence ihtimal dahilinde

12660586.jpg

Vizyonsuz bir Adam gelecek maalesef. Ya Yalman yada bu. Aysal gibi Avrupda basarli olmak isteyen, marka degerimizi yükselen Baskan bi daha zor gelir.

1937 doğumlu...İkinci Dünya Savaşını görmüş, Birinci Dünya Savaşını az farkla kaçırmış .s Abi bu nedir ya ?

Koskoca liseden 1960+ doğumlu ve donanımlı bir başkan çıkmıyorsa kapatın o liseyi ya da ne bileyim düz liseye çevirin abi bu ne ya.

arkadaş nedir bu liseli sevdası, başkan liseli olunca ne olacak yani

Vizyonsuz bir Adam gelecek maalesef. Ya Yalman yada bu. Aysal gibi Avrupda basarli olmak isteyen, marka degerimizi yükselen Baskan bi daha zor gelir.

Bu yorum tam fiyasko olmuş. Galatasarayın ana maddesinde türk olmayan takımları yenmek varken bu hiç olmamış.

1937 doğumlu...İkinci Dünya Savaşını görmüş, Birinci Dünya Savaşını az farkla kaçırmış .s Abi bu nedir ya ?

Koskoca liseden 1960+ doğumlu ve donanımlı bir başkan çıkmıyorsa kapatın o liseyi ya da ne bileyim düz liseye çevirin abi bu ne ya.

Vallahi çok güldüm olum bu sinir bozukluğuna rağmen güzel espriler yapıyorsunuz ha gözümden kaçmıyor. :hat:

Liseciyiz okadar :H
Lisecilerden daha kötü olan nedir bu camiada? Anti Liseciler tabiki.

77 yasinda bundan bir halt cikmaz ..

Kardesim 77 ne ya ? Bu adam nasil futbolcularla irtibat edecek ? Takma disi agzindan duser mazallah ..

Yok mu su koskoca camiyada bir adam akilli genc dinamik bir baskan ?

Yada Dortmund gibi disaridan bir baskan maasli gorev'e alinsin ..

Bu yorum tam fiyasko olmuş. Galatasarayın ana maddesinde türk olmayan takımları yenmek varken bu hiç olmamış.

gercekler bazen acidir, eger Yalman veya bu adam, yeni baskanimiz olursa, Avrupa falan hikaye olacak, Sneijder,Melo,Muslera'nin yerine Baris,Sarp ve Zapata'yi görecegiz. Yalman'nin listesinde Polatin eski yönetim'i var mesala, fazla söylemeye gerek yok sanirim... ;)

gercekler bazen acidir, eger Yalman veya bu adam, yeni baskanimiz olursa, Avrupa falan hikaye olacak, Sneijder,Melo,Muslera'nin yerine Baris,Sarp ve Zapata'yi görecegiz. Yalman'nin listesinde Polatin eski yönetim'i var mesala, fazla söylemeye gerek yok sanirim... ;)

Bu adam ne yapar bilemem nuri ama alp yalman sayesinde sen uefa kupasını kaldıra bimişin sonucta.
Herkes farük sürenin yaptığını düşünüyor ama asıl operasyonu alp yalman ile yapıldı.
Ama bende yalmanı istemiyorum başka nedenden dolayı. Ünal aysal başkanı fasla abartmayın. Amatör branşları bir kenara bırakıyorum, ne gibi başarısı onundur diye biliyoruz?
Verdiği zarar çok daha büyük, şimdiki erken secim volume 2 dahil.

Bu sene keşke siyah forma cikarsaydik bu başkan adaylarının bir ayağı çukurda saygı için siyah formaları giyeriz hazırlıklı olmamız gerekli

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim divan kurulundan da mevcut yönetimden de kimse adam olmaz dinamik genç aday yok 77 yaşında bir dedenin başımıza geçmesi acaiyp saçmadır bizim işimiz çok zor bu senede

Doğru dürüst biri başkan adayı olmuyorsa, kulübün hali pek iç açıcı değil anlaşılan. Her adı çıkan "zaman"a dikkat çekiyor,lakin pek inandırıcı gelmiyor bana... Galatasaray gibi bir kulübe, normal şartlarda bu bahenelerle başkan adayı olmama gibi bir durum normal değil.

Yaşını bilmemde. Bu değerli amcamız tam aranan lider bu türkiyedeki düzende ve çok ağır birisi camia içinde.
Divan başkanlığı yapmış, Galatasaray universitede rektörlük yapmış birisi. Ekibi önemli tabiki ek olarak

Böyle başkan adaylarımız olduğu için gurur duymalıyız,Galatasaray farkı bu işte

Yönetiminde kimler olduğu da önemli.
Alp Yalman o listesiyle direk antipati oluşturuyor zaten.
Galatasaray için hayırlısı neyse o olsun diyecek başka söz yok.

İstifa etmeden görevleri bitebilir.. Allah korusun!

Isimden ziyade ekip önemli. Alp Yalmanin listesine bakin, cöp resmen. Güclü ekiple gelirse neden olmasin.

Geri
Üst Alt