Alpaslan Öztürk: "Savaş izleri, gururla taşınır. Ben de savaş izimi, gururla taşıyacağım. Her şey Galatasaray için"

Maçta oluşan yara izini gösteren Alpaslan Öztürk: "Savaş izleri, gururla taşınır. Ben de savaş izimi, gururla taşıyacağım. Her şey Galatasaray için."

Alpaslan Öztürk: "Galatasaray'ın yeri her zaman Avrupa'dır."
ne izinden bahsediyor bu? bisikletten mi dusmus?

Maaşlar geç yatsa fifaya şikayete topukların mabadına vura vura gidersin boş boş konuşma işini düzgün yap yeter.

Milyonlar kazandığınız paraları rüyasında göremiyor.

Adam yeni takımında iyi oynadığı bir maç sonunda gaza gelip söylemiş işte ne üstüne gidiyosunuz, siz de abartıyosunuz şu an.

almayın ulan adamın gazını. savaşacak oyuncu eksikliğinden bu durumdayız. yürüyedur malazgirt alpaslanı.

Maçın büyük bölümü temiz oynadı top kontrolleri falan sakindi aksamadı gibi, rotasyon için iyidir.

aidiyet ve motivasyon ne zamandan beri alay edilir oldu.. ayrıca adam iyi oynadı bir iki kaymışmış yok neymiş diğerleri hep ayakta zaten. ayrıca bu adam bizim oyuncumuz iyi de maç çıkarmış özgüvenli, istekli, toptan kaçmıyor.. espri yapmak ile sıçış arasında çok ince bir çizgi var..

Kamara Alparlan'ı top diye depince meme altı acımış, kızarmış.

Alpaslan savaşları karıştırmış, gören de Kıbrıs gazisi filan sanır.

Ne savaşı lanet olsun. Futbolcusun sadece o kadar. Oldu olacak sakatlanınca şehit oldum de!

Geri
Üst Alt