Alpaslan Öztürk, Torrent'i Kızdırdı

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör

İki hafta önceki Kasımpaşa maçında omuzundan sakatlanan Alpaslan'ın ciddiyetsiz tavırları yüzünden yeni hocası Torrent'i kızdırdığı ortaya çıktı.​

Son oynanan Alanyaspor maçında kadro dışı kalan tecrübeli oyuncu Alpaslan Öztürk'ün yaptığı hareket sebebiyle teknik direktör Domenec Torrent tarafından taktik toplantısından kovulduğu ortaya çıktı.

İspanyol hoca, Alanyaspor maçına yönelik taktik toplantısında oyuncularına rakipleriyle ilgili en ince ayrıntıyı anlatırken, Alpaslan'ın dinlemediğini ve güldüğünü gördü.

Takım içinde disiplini sağlamak isteyen İspanyol teknik adam, bunun üzerine 28 yaşındaki savunma oyuncusunu odadan çıkardı ve Alpaslan Öztürk'ü Alanyaspor maçı kadrosuna da almadı.

(Sabah)

Bu hocayi kim ciddiye alir Allah askina

Arkadaslar anlamadiniz galiba? Size bir örnek vereyim belki anlarsiniz:

2018te Niko Kovac, Bayern'i çalıştırdı. Yaz kampinda amerika'da bulunan Bayern ekibinde ki oyuncular arasinda "Miami Nights" diye bir Whatsapp Grubu acildi. Peki neden acildi ve kim acti?

Hazirlik kampının sonlarına doğru Bayern yıldızları Miami'deki gece hayatını keşfetmek istedi ve bir disko ziyareti gündeme geldi. Ancak, Kovac birini durdurdu ve önemli bir hazirlik macina cikacaklarini (Man City) sebep göstererek takımin otelinden ayrılmayı yasakladı.

Bazı oyuncular bundan hiç hoşlanmadı. Bu nedenle, rapora göre ÖFB yıldızı David Alaba, Franck Ribery ve Rafinha, WhatsApp grubu "Miami Nights"ı kurdu. Vahşi parti gecesi orada düzenlendi. Oyuncular bu grup kurulduktan 15 dakika sonra Kovac ve yardimcisinin gözünün önünden ayrilarak parti gecesine daldi, bazı oyuncular otele ancak sabah altıda dönebildi.

Simdi size soruyorum, bu durumda suclu kimdi? Kovac mi? Yönetim mi? Oyuncular mi? Hadi bakalim

Arkadaslar anlamadiniz galiba? Size bir örnek vereyim belki anlarsiniz:

2018te Niko Kovac, Bayern'i çalıştırdı. Yaz kampinda amerika'da bulunan Bayern ekibinde ki oyuncular arasinda "Miami Nights" diye bir Whatsapp Grubu acildi. Peki neden acildi ve kim acti?

Hazirlik kampının sonlarına doğru Bayern yıldızları Miami'deki gece hayatını keşfetmek istedi ve bir disko ziyareti gündeme geldi. Ancak, Kovac birini durdurdu ve önemli bir hazirlik macina cikacaklarini (Man City) sebep göstererek takımin otelinden ayrılmayı yasakladı.

Bazı oyuncular bundan hiç hoşlanmadı. Bu nedenle, rapora göre ÖFB yıldızı David Alaba, Franck Ribery ve Rafinha, WhatsApp grubu "Miami Nights"ı kurdu. Vahşi parti gecesi orada düzenlendi. Oyuncular bu grup kurulduktan 15 dakika sonra Kovac ve yardimcisinin gözünün önünden ayrilarak parti gecesine daldi, bazı oyuncular otele ancak sabah altıda dönebildi.

Simdi size soruyorum, bu durumda suclu kimdi? Kovac mi? Yönetim mi? Oyuncular mi? Hadi bakalim

Haberdeki konuyla bayağı alakalı bir örnek olmuş.

Alpaslan'In benim kafamdaki profili. Sinir bozulur , antreman yaptığı eşofman cebinden tesbihi çıkarır "Te Allaam ya" takılır öyle. Baya baya türk dizisi karakteri benzetmesi yani.

disiplinsizlik varsa , doğru hareket Dome.

Bu hocayi kim ciddiye alir Allah askina
Niye ciddiye almasın? Kendisinin geçmişi Reallerle, barçalarla dolu da Alpaslan'a hoca mı beğendirecektik?Ki öyle olsa bile maaşını takır takır aldığı kulüpte Td diye Taylan'ı koysak bile laubalilik yapamaz, o kim ya

Sen yönetim olarak böyle rastgele bir stajeri takimin basina geciriyorsan takim icinde yasanacak böyle tepkileri de hesaba katacaksin. Torrent kim kardesim? Yok yani takima bugüne kadar ne kazandirmis? Bu böyle yürümez. Gelecegimizi hic iyi görmüyorum.

Geri
Üst Alt