Alpaslan Öztürk, Torrent'i Kızdırdı

Arkadaslar anlamadiniz galiba? Size bir örnek vereyim belki anlarsiniz:

2018te Niko Kovac, Bayern'i çalıştırdı. Yaz kampinda amerika'da bulunan Bayern ekibinde ki oyuncular arasinda "Miami Nights" diye bir Whatsapp Grubu acildi. Peki neden acildi ve kim acti?

Hazirlik kampının sonlarına doğru Bayern yıldızları Miami'deki gece hayatını keşfetmek istedi ve bir disko ziyareti gündeme geldi. Ancak, Kovac birini durdurdu ve önemli bir hazirlik macina cikacaklarini (Man City) sebep göstererek takımin otelinden ayrılmayı yasakladı.

Bazı oyuncular bundan hiç hoşlanmadı. Bu nedenle, rapora göre ÖFB yıldızı David Alaba, Franck Ribery ve Rafinha, WhatsApp grubu "Miami Nights"ı kurdu. Vahşi parti gecesi orada düzenlendi. Oyuncular bu grup kurulduktan 15 dakika sonra Kovac ve yardimcisinin gözünün önünden ayrilarak parti gecesine daldi, bazı oyuncular otele ancak sabah altıda dönebildi.

Simdi size soruyorum, bu durumda suclu kimdi? Kovac mi? Yönetim mi? Oyuncular mi? Hadi bakalim
yüzde 50 oyuncular, yüzde elli yönetim. Teknik direktörün suçu yok.

Kusra bakmayında , "Bu kim yeaa" diyerek Galatasaray hocasını kaale almayan adam(futbolcu yani) , maçlarıda ciddiye almaz. ki bazı oyuncuların TD değişikliğinde rahatlıkları azalmış olabilir , bu kafa yapısında olabilirler (Alpaslan bunun en net örneği - ikincisi Taylan bana göre)

Torrent'in herhangi bir şeye kızabileceğini sanmıyorum.

Galatasaray teknik direktörlük makamına korkuluk diksek bile SAYGI DUYMAK zorundalar. Stajyer hoca mantığı kadar sığ düşünceli arkadaşlara sözüm şudur ki bu zihniyet genel Türkiye zihniyeti ile aynıdır. Siyasete yeni bir isim girer hor görülür. Yeni mezun öğretmen işe başlar genç diye ciddiye alınmaz. Mevki itibariyle oraya baston koy saygı duyacaksın kardeşim. Sen bir elemansın ve o silsile olarak da o senin yöneticin. Hadi yiyorsa o lafı söyleyen arkadaş aynı laubaliliği en yetkilinin olduğu kendi işiyle ilgili bir toplantıda yapsın da göreyim. Toplumda az miktarda olan saygı malesef artık bitmiş konuma gelmiştir. İşte ne yazık ki bu tarz insanlar anne baba olacak ve onların çocuğu da topluma karışacak. Üzülmemek elde değil

Boş adam buna Galatasaray forması giydirmek başlı başına bir rezalet zaten

Alpaslan ayıp etmiş. Karşındaki her ne kadar hoca moca olmasa da, en nihayetinde Galatasaray'ın başına getirilmiş işte bir şekilde. Dinlemiyorsan da dinliyor gibi yap.

Tamam Torrent Guardiola değil ama, sen de şimdi Ramos değilsin be Alpaslan.

tor : ne güldün malpaslan
alp : tribündeki yazıya

1644313015347.webp

2018te Niko Kovac, Bayern'i çalıştırdı. Yaz kampinda amerika'da bulunan Bayern ekibinde ki oyuncular arasinda "Miami Nights" diye bir Whatsapp Grubu acildi. Peki neden acildi ve kim acti?

Hazirlik kampının sonlarına doğru Bayern yıldızları Miami'deki gece hayatını keşfetmek istedi ve bir disko ziyareti gündeme geldi. Ancak, Kovac birini durdurdu ve önemli bir hazirlik macina cikacaklarini (Man City) sebep göstererek takımin otelinden ayrılmayı yasakladı.

Bazı oyuncular bundan hiç hoşlanmadı. Bu nedenle, rapora göre ÖFB yıldızı David Alaba, Franck Ribery ve Rafinha, WhatsApp grubu "Miami Nights"ı kurdu. Vahşi parti gecesi orada düzenlendi. Oyuncular bu grup kurulduktan 15 dakika sonra Kovac ve yardimcisinin gözünün önünden ayrilarak parti gecesine daldi, bazı oyuncular otele ancak sabah altıda dönebildi.

Simdi size soruyorum, bu durumda suclu kimdi? Kovac mi? Yönetim mi? Oyuncular mi? Hadi bakalim
Taraftar

Torrent iyi yapmış. Hiç sevmiyorum şu Alpaslan denen elemanı.

Vay be resmen olayı yaşadım gerilimi hissettim Sn. Kürek güzel anlatim

Mahalle kabadayısı lzm teknik heyete. Kenarda en ufak hatalarında ana avrat söveceksin. Korkudan saygı duyacaklar sana. Bu ülkede bu modeller iş görüyor, örnekleri cogaltabiliriz

Geri
Üst Alt