futbol aklindan tut, kumasina kadar bizde izledigim performansi ; rotasyona bile giremeyecek seviyede...
ligden alinan oyunculara kim karar veriyor merak ediyorum. daha once de dedim, yerine altyapidan en potansiyelli gencimizi alalim cok gec olmadan....
renkdaslarimizin dedigi gibi yenilen goldeki pozisyon alisindan topa cikisi, akabinde basarili olamayip devaminda olanlari biliyorsunuz...
az biraz daha sure alsaydi kendi bolgesinden hasar alacagimiz buyuk olasi idi. nerede duracagini bilmeyen tarzida cabasi... digerlerinin de dengesini bozacak turde. gidisat olasiliginda psv macinin bir benzeri bireysel_genel performans sunabilirdi daha erken girseydi veya daha cok sure kalsaydi macin bitimine...
buyuk ihtimal kalirsa anca ligde bu sekilde dakika alarak belki rotasyon dusunuyordur teknik ekip. o da alindigindan dolayi hocanin kadro da tutmasi olasigindan dolayi... * hoca keske bold bir karar verip kendisini kiraya gonderip kaan'i ust yapiya cikarsa.
sirf yerli kontenjani diye alinan rotasyon bile olamayacak duz bir profil. oyunumuza da ters oyun yapisi var gozlemledigim kadariyla...*nasil okey verilmis sasirilacak bir durum.
*kaan altyapidan uste cikmaliydi transfer sezonu baslarinda yazmistim. olacaksa da o olmali idi rotasyon. hem kaan'a yazik oldu hem kontenjanimiza...