# Alpaslan Öztürk

Niye aldık bunu acaba? Stoper rotasyonunda benim için son sırada. Işık Kaan hazırlık maçında bundan daha olgun top oynadı.

Berbat bir herif.

Stoper demek için 100 bin şahit gerek. Hatta futbolcu demek için bin şahit gerek. 3 yıl bunu boşu boşuna besleriz şimdi.

futbol aklindan tut, kumasina kadar bizde izledigim performansi ; rotasyona bile giremeyecek seviyede...
ligden alinan oyunculara kim karar veriyor merak ediyorum. daha once de dedim, yerine altyapidan en potansiyelli gencimizi alalim cok gec olmadan....

renkdaslarimizin dedigi gibi yenilen goldeki pozisyon alisindan topa cikisi, akabinde basarili olamayip devaminda olanlari biliyorsunuz...
az biraz daha sure alsaydi kendi bolgesinden hasar alacagimiz buyuk olasi idi. nerede duracagini bilmeyen tarzida cabasi... digerlerinin de dengesini bozacak turde. gidisat olasiliginda psv macinin bir benzeri bireysel_genel performans sunabilirdi daha erken girseydi veya daha cok sure kalsaydi macin bitimine...

buyuk ihtimal kalirsa anca ligde bu sekilde dakika alarak belki rotasyon dusunuyordur teknik ekip. o da alindigindan dolayi hocanin kadro da tutmasi olasigindan dolayi... * hoca keske bold bir karar verip kendisini kiraya gonderip kaan'i ust yapiya cikarsa.

sirf yerli kontenjani diye alinan rotasyon bile olamayacak duz bir profil. oyunumuza da ters oyun yapisi var gozlemledigim kadariyla...*nasil okey verilmis sasirilacak bir durum.
*kaan altyapidan uste cikmaliydi transfer sezonu baslarinda yazmistim. olacaksa da o olmali idi rotasyon. hem kaan'a yazik oldu hem kontenjanimiza...

Tek bir takdir mesajı görmedim konuda. Hata yapsaydı sövülürdü. Lütfen takdir edelim 👏🏽

Hiç ama hiç güven vermiyor her an hata yapma potansiyeli mevcut

Uçtu geldi son dakikada.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o kadar çok izlemedim ama adam hayatının sprintini atmış olabilir kaç metre geriden geldi engelledi, ayrıca muslera ve kendisinin reaksiyonunu beğendim.

Adam daha ne yapsın o depara çıkıp tertemiz müdahale etmek her stoperin yapacağı iş değil. Bence olumlu gidiyor haftaya Alparslan Nelson olabilir. Nelson sol stoper oynar zaten aklıyla oynadığı için sıkıntı olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evet sağ stoper olarak iyyidi, son dakika kademesi de acayipti. herif hakikaten donk'un alternatifi olabilirmiş, biiz utandırmasını umarız performansıyla.

Böyle bir sprinti herhalde en son Luyindama yapmisti bizde sakatlanmadan önce.

Pozisyonu güzel bozdu ama kendisine hala zerre güvenmiyorum. Bana kalirsa kupa maclari icin bile sikintili.

Geri
Üst Alt